Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Inlooproeien niet alleen op zondag

Geplaatst op 18-03-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Trui Visser en Nico van Ravesteyn

2019-03-18-inlooproeien-niet-alleen-op-zondagBinnenkort extra inlooproeien voor roeiers die hun basis roei-examens hebben, namelijk vanaf

  • dinsdagavond 2 april 'zomaar' inlooproeien : coördinator Kai Fischer ;
  • woensdagavond 3 april inlooproeien-met-instructie onder leiding van Trui Visser en Nico van Ravesteyn ;
  • donderdagavond 4 april 'zomaar' inlooproeien: coördinator Kai Fischer .

De aanvangstijd van al deze avonden is 19 uur. Kom liever een kwartier eerder zodat we snel aan de bootindeling kunnen beginnen. Je hoeft je niet vooraf op te geven.

Het zondagmorgen inlooproeien is bij de meeste Rijnlanders wel bekend. Daar kregen veel leden hun eerste roeidoop en leerden ze de vereniging kennen. Maar zodra het wat langer licht is, komt er nu ook de mogelijkheid van inlooproeien 's avonds. Van begin april tot eind september kan iedereen die zijn basis roei- en stuurexamen heeft, meedoen aan de nieuwe inloopavonden op elke dinsdag- en donderdagavond onder leiding van Kai Fischer. Hij doet de bootindeling en schrijft de boten af, maar geeft geen instructie. Het gaat dan echt om de gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe roeiers.

Daarnaast blijft de woensdagavond inloop van Trui Visser en Nico van Ravesteyn. Daar staat roei-instructie wel centraal om de 'puntjes op de i te zetten”. Ofwel, om te leren hoe je met minder kracht verder kan komen. Als je nog moeite hebt met bepaalde onderdelen van de roeihaal, dan is dit de gelegenheid om daaraan te gaan werken.

We varen in wherry's en C-boten. Er bestaat dan ook de mogelijkheid om in een boordboot te varen, maar we leiden niet op voor een examen. Wie geen instructie wil, kan natuurlijk ook op woensdag zelf gaan varen in een boot met gelijkgezinden.

Voor beginnende roei-instructeurs is de woensdagavond ook een goede gelegenheid om de instructiekunst af te kijken. Kom gerust eens meefietsen.

 

Trui Visser en Nico van Ravesteyn

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023