?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
1-5m-twee-keer-armlengte
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 
 

Inzet skiffs in Coronatijd

Geplaatst op 02-11-2020  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Willeke van der Weide

Niets is zeker in deze tijden. Verruiming van de huidige mogelijkheden qua roeien mogen we echter niet verwachten. Laten we hopen dat we mogen blijven skiffen! Vele Rijnlanders kunnen dat gelukkig. Dat maakt de vraag naar skiffs groot. Om iedereen daarin zoveel mogelijk tegemoet te komen is lastig. Dan helpt het om een aantal regels met elkaar af te spreken.

Allereerst - en dat geldt niet alleen nu -: als je een boot hebt afgeschreven, en toch besluit niet te roeien, cancel dit dan tijdig!  Het zou kunnen dat er mensen zijn die zich beperkt voelen in het afschrijven van een boot. Bijvoorbeeld omdat er altijd iemand anders op hetzelfde tijdstip wil roeien. Een eerste stap is om te overleggen met degene die je net altijd voor is!

Verder is het belangrijk om je boot niet langer af te schrijven dan je voor je training nodig hebt. Probeer daarbij na te denken over het tijdstip waarop je je boot afschrijft: van 8 tot half 10 en van half 10 tot 11 zijn logische trainingstijden.

Het is prettig dat er momenteel - zeker in het weekend - bijna geen ander verkeer op het water is. Daarom is spreiding over de dag ook goed mogelijk. Dat is bovendien ook meer 'coronaproof' dan allemaal op eenzelfde tijdstip in het weekend te roeien. Mogelijk dat we daar ook nog even bij stil kunnen staan: is een andere trainingstijd haalbaar in het weekend voor jou of je trainingsmaten? En als dit niet helpt en je je beperkt voelt in het skiffen: laat het ons weten (sirassimmocdjirtsdew.[antispam].@rvrijnland.nl).
Dank alvast voor het meedenken en meebewegen!


Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Pauline de Blocq van Scheltinga
09 nov 2020 17:50

Inderdaad, goede aanpak. En ook een goed idee om dit op papier naast de computers op te hangen, vooral de blokken van 1,5 u. Ik stuit er nu toevallig op, maar het is handig als dit breeduit z.s.m. wordt gecommuniceerd naar alle roeiers (ik heb geen printer dus kan het niet doen helaas).

Winfred Haase
02 nov 2020 20:34

goeie aanpak

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 24 november 2020

 

 

© 2021 RV Rijnland