?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Mogelijke contributiekorting voor instructeurs en coaches

Geplaatst op 25-01-2021  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Chris van Wijngaarden  -  Bron: Huishoudelijk reglement

Om de waardering van de vereniging voor instructeurs en coaches zichtbaar te maken, wijst het bestuur ze graag op de mogelijkheid om korting aan te vragen volgens artikel 2 lid 3 van het huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk reglement artikel 2 lid 3: ‘Het bestuur kan op grond van buitengewone omstandigheden op een daartoe strekkend verzoek aan een lid gedurende een periode van een verenigingsjaar een korting op de contributie toekennen, die maximaal de helft bedraagt van de contributie van leden van achttien jaar en ouder. Van een buitengewone omstandigheid is slechts sprake indien een lid in het betreffende verenigingsjaar geen gebruik maakt van het botenmateriaal.’

Derhalve kunnen instructeurs/coaches die geen enkele keer gebruik maken van het botenmateriaal als stuur of roeier voor een periode van een verenigingsjaar een korting van 50% op de contributie bij het bestuur aanvragen. Dit kan elk jaar weer aangevraagd worden.

 

Chris van Wijngaarden

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Pauline de Blocq van Scheltinga
02 feb 2021 12:46

Goede zaak, en een dergelijke regeling (wellicht nog iets goedkoper) zal ook kunnen worden ingezet als slapend lidmaatschap bij bijvoorbeeld een lang ziekbed, herstel, etc. Wel de aansluiting bij Rijnland houden en niet "alles of niks". Michiel Pluim weet wat ik bedoel/op wie ik doel, omdat ik de sleutel van diegene binnenkort kom inleveren omdat dit lid geeft opgezegd. Hij had graag dubbele bardiensten willen draaien en de nieuwsbrieven willen blijven ontvangen, maar niet t.k.v. 349 euro voor het jaar (o dergaat meerdere operaties).

Bernard Wortelboer 02 feb 2021 15:10
@Pauline de Blocq van Scheltinga 02 feb 2021 12:46

Iedereen (ook oudleden) kunnen zich (gratis) aanmelden voor de nieuwsbrief (onderaan op de website) en bardiensten draaien (i.o.m. de barcoördinator).

Pauline de Blocq van Scheltinga 03 feb 2021 13:54
@Bernard Wortelboer 02 feb 2021 15:10

Ik geef het door, dank je wel Bernard

Mieke Rekkers
27 jan 2021 10:08

Wat een mooi initiatief voor hen die ons alleen coachen ,en voor hen die alleen ondersteunen door stuurmens te zijn.

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 juni 2021