?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Mag ik me even voorstellen?

Geplaatst op 27-03-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Luuk Bouwman

20170327 Mag ik mij even voorstellen   Luuk BouwmanMijn naam is Luuk Bouwman en ik ben precies een jaar lid bij Roeivereniging Rijnland (RvR). Het bestuur heeft mij gevraagd in een kort stukje mezelf te introduceren als kartrekker voor de nieuw op te richten commissie ledenwerving en -behoud.

Theorie-examen

In het afgelopen jaar heb ik RvR als een zeer plezierige en open vereniging ervaren. Ik houd ervan om actief bezig te zijn met het roeien maar maak me graag ook nuttig. Uiteraard heb ook ik de nodige roei-examens gedaan, zo ook het theorie-examen. Vanwege mijn onderwijskundige achtergrond heb ik voorgesteld om van het theorie-examen met open vragen een examen met meerkeuzevragen te maken, zodat de examens sneller en objectiever afgenomen kunnen worden. En zo is het gebeurd dat er al enkele theorie-examens ‘nieuwe stijl’ zijn afgenomen, met alle voordelen van dien.

Commissie ledenwerving en -behoud

Liesbeth van Beemen heeft mij bij de ontwikkeling van de nieuwe theorie-examens van dichtbij meegemaakt en heeft mij, in haar rol als bestuurslid, gevraagd of ik het voortouw wil nemen in het oprichten en leiden van de commissie Ledenwerving en -behoud. Ik hoefde er niet lang over na te denken en ben de uitdaging vrijwel direct aangegaan. Zo hebben we op 4 maart jl. al een brainstormsessie gehad om de eerste ideeën te inventariseren. De volgende stap is het uitwerken van de ideeën en de vertaling ervan in een beleidsplan en concrete acties en activiteiten. Hoewel we een financieel gezonde vereniging zijn is voldoende aanwas van nieuwe leden van groot belang. Het streven is 60-70 nieuwe leden per jaar, want zonder deze nieuwe leden vergrijzen we in hoog tempo. Maar deze leden komen natuurlijk niet vanzelf naar ons toe, daar moeten we wel wat voor doen!

Oproep voor nieuwe commissieleden

We hebben al een aantal enthousiaste leden gevonden die in deze commissie zitting hebben genomen. Maar om al onze voorgenomen acties ook daadwerkelijk te kunnen uitvoeren hebben we meer mensen nodig. Dus mocht je tijd en zin hebben om met ons mee te denken en te helpen de ideeën uit te voeren, laat het me weten!
Iedereen is welkom, maar het zou leuk zijn als ook jonge mensen zich op willen geven want één van onze speerpunten is om nieuwe leden tussen de 20 en 40 jaar te werven. Zo zoeken we bijvoorbeeld ook iemand die goed met Facebook overweg kan en onze vereniging wil/kan vertegenwoordigen. Mocht je je willen inzetten voor deze commissie of heb je nog vragen, laat het me weten en mail me; namwuobkuul.[antispam].@ziggo.nl

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Liesbeth van Beemen
29 mrt 2017 12:29

Maandag 27 maart al een tweede bijeenkomst gehad. Veel goede plannen gemaakt en donderdag 13 april gaan we weer verder.

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 juni 2021