?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Meepraten over uitgangspunten dekkingsplan

Geplaatst op 12-04-2018  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Evert GianottenHet bestuur nodigt geïnteresseerde leden uit voor een brainstorm over de

uitgangspunten van het  financieel dekkingsplan voor de bouwplannen op
V
RIJDAG 11 MEI om 14:00 uur op Rijnland


financieelOp basis van de besluiten van de ALV moet het bestuur de komende tijd een dekkingsplan gaan maken voor de eerste fase van de bouwplannen. Een dekkingsplan met voorstellen voor de verschillende noodzakelijke leningen , dat tzt door de ALV moet worden geaccordeerd.  Voordat we gaan verkennen waar  en hoe we die leningen kunnen afsluiten is het noodzakelijk een goede inschatting te hebben van twee heel belangrijke uitgangspunten: hoeveel hebben we ultimo 2019 in kas (onze spaarpot) en hoeveel kunnen wij binnen onze begroting jaarlijks aan aflossing en rente van leningen dragen. Tot nu toe gingen we uit van € 120.000 in kas en jaarlijks maximaal € 37.000 te besteden maar er zijn zeker aanwijzingen dat dat meer zou kunnen zijn. Belangrijk om daar éérst helderheid over te verkrijgen.

Doel van de bijeenkomst is het verkrijgen van een zo goed mogelijke inschatting van deze uitgangspunten. Daarom willen we een open brainstorm met inbreng van alle aanwezigen. Elk lid dat meent hierover een bijdrage te kunnen leveren is welkom. U dient wel te beseffen dat het een financieel technisch onderwerp is en geen discussie over gebouw, terrein of inrichting. Besluitvorming is niet aan de orde, wel oordeelsvorming.

Harry Kolk en Dirk Jan van Klink zullen uitleggen hoe zij denken dat je deze uitgangspunten zou kunnen bepalen en wat er dan  uitkomt. De deelnemers worden daarna gevraagd daar op te reageren; zijn we elementen vergeten, is de redenatie wel helder en consistent, is het zeker genoeg? Aandragen van alternatieve zienswijzen wordt op prijs gesteld. Kortom een open gesprek met ruimte voor ieders inbreng.

Deelnemers krijgen vooraf via de mail het materiaal toegestuurd. Om die reden
verzoeken wij hen om zich voor deze activiteit in te schrijven:

Inschrijven

 

 

Namens het bestuur, Evert Gianotten

 

Plaats een openbare reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 5 juni 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland