?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Meerjarige schenkingen voor de verbouwing

Geplaatst op 18-11-2018  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Evert Gianotten

Afgelopen tijd bleek er interesse voor meerjarige schenkingen voor de verbouwing. Dus anders dan eenmalige giften en acties dit jaar en de intekeningen voor de obligatieleningen. Wie geen geld wil uitlenen maar wel over minimaal vijf jaar een schenking wil doen kan zo ook bijdragen. Zo’n schenking is fiscaal aftrekbaar als je de belastingdienst een contract tussen schenker en ontvanger kunt overleggen Een constructie die in het verleden ook veel is toegepast bij schenkingen voor een nieuwe boot.

Hoe gaat een en ander in zijn werk?
Ben jij van plan om de komende vijf jaar een vast bedrag per jaar aan de vereniging te schenken, dan kun je dat kenbaar maken via dit inschrijfformulier. Inleveren in de obligatie-ton op de sociëteit of bij Peter Reimer. Je hoeft nog geen geld over te maken. Als de vereniging begin 2019 voldoende geld bij elkaar heeft en opdracht gaat verlenen voor de verbouwing, dan gaan we met jou een contract sluiten en moet de eerste tranche worden overgemaakt. Een model van dat contract vind je hier. Hetzelfde model wordt gehanteerd voor de obligatieleners die hun rente schenken. Voor ondertekening en betaling hanteren we dezelfde termijnen als bij de obligatieleningen. Mocht de bouw niet doorgaan, dan vervalt vanzelfsprekend de verplichting in het intekenformulier.

Geïnteresseerd en overtuigd?  Schrijf je in! 
Je kunt hier het formulier als MS Word bestand downloaden en thuis rustig invullen. Stuur het ingevulde formulier naar Peter Reimer: eitagilbo.[antispam].@rvrijnland.nl of deponeer deze in de daarvoor bestemde melkbus op Rijnland.

 

 

 

Evert Gianotten

 

 

Plaats een openbare reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 5 juni 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland