?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 
 

Roeimaten voor de vrijdag gezocht

Geplaatst op 13-07-2021  -  Categorie: Vacature  -  Auteur: Guill. van Blankenstein

2021-07-13-roeimaten-voor-de-vrijdag-gezochtIn onze roeivereniging genieten wij weer helemaal van deze mooie sport en het buiten zijn. Of je nou een toerroeier bent, een recreatie- of wedstrijdroeier, oud, jong, of misschien een lichte lichamelijke beperking hebt, fijn is het.
Het gaat hier nu even over deze laatste groep. Er roeien bij ons een aantal mensen die afhankelijk zijn van wat hulp. De meesten roeien op dinsdagmorgen volgens een rooster, enkelen roeien op andere tijden met vaste roeimaten. 

Voor hen die meer willen roeien is er een mogelijkheid op vrijdag. Dit gaat niet met een rooster maar op afspraak en met wisselende roeimaten. Ik heb daarvoor een lijst met ev.  roeimaten die zich bij mij opgeven. Ik kan hen dan bellen wanneer er vraag naar is. Hiervoor is het wel belangrijk dat er de bereidheid is om met enige regelmaat bij te springen. Dit doe ik nu al een paar jaar en het systeem werkt heel goed. Ik vraag per maand een opgave van afwezigheid zodat ik niet bij voorbaat al voor niks bel. Ook last minute is geen probleem. Ik probeer dan enkele dagen ervoor de roeitijden voor de vrijdag te regelen.

Waarom de vrijdag, dit is mijn eigen roeidag en dan kan ik ev. bijspringen of invallen. Mijn ervaring is dat het voor deelnemers niet moet voelen als een verplichting, dan werkt het niet. Nee zeggen moet altijd kunnen. Deze oproep om nieuwe roeimaten is het gevolg van toch wat verloop en de lijst aanvullen betekent meer ruimte in tijd en mogelijk meer roeiers. Dus, ik wacht met belangstelling af…

Guill. van Blankenstein

                                                                        

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 juni 2021