?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Schrijf je in voor de Vliethead

Geplaatst op 25-01-2018  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Roland van den Enden

Op 18 februari en 25 februari worden de Vliethead verroeid. Op zondag 18 februari de Vliethead Groot, voor achten en vieren. Op zondag 25 februari de Vliethead Klein, voor tweeën en skiffs.

Parcours
Van de molen hectometerbordje 19,7 bij Leidschendam tot vlak voor Bakkersbrug bordje 14,2: 5,5 km.

Tijdschema en startvolgorde
Blok 1: Alle boten achter de molen bij Leidschendam: 9.15 uur (op startvolgorde); start om 9.30 uur (20 seconden onderlinge afstand)
Blok 2: Alle boten achter de molen bij Leidschendam: 10.45 uur (op startvolgorde); start om 11.00 uur (20 seconden onderlinge afstand).

Regels
Kleding is vrij, maar wedstrijdtenue wordt op prijs gesteld, zodat andere roeiboten zien dat jullie aan een wedstrijd deelnemen. Verder gelden in beginsel dezelfde regels als bij andere wedstrijden, bijv. voor de oplopende ploeg moet tijdig worden uitgeweken. Als er een ploeg is die al vóór 200m, dwz voor de sloot naar het oude Rijnland, voor de Knipbrug een andere ploeg aan het passeren is, dwz met het puntje voorbij de achterkant van de andere boot is, moet de opgelopen ploeg zorgen dat de oploper ongehinderd door kan varen en moet daartoe zonodig uitwijken of vaart minderen (niet het andere bruggat gebruiken). Een regelaar aan de kant roept zo nodig dat opgelopen ploeg moet uitwijken of vaart minderen of dat de andere ploeg pas na de brug mag inhalen.

Schrijf je nu in voor één of beide wedstrijden! vliethead-groot  vliethead-klein

Ook zijn we voor de organisatie op zoek naar hulpkrachten. Mensen die helpen bij voorstart, tijdwaarneming, op het vlot en bij de brug. Doorgang van de wedstrijden is niet alleen afhankelijk van voldoende inschrijvingen, maar ook van voldoende hulpkrachten. Start je een van beide dagen niet, geef je dan op om te helpen. Start je wel, geef je dan op om te helpen in het andere blok!

 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 15 september 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland