?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
1-5m-twee-keer-armlengte
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 
 

Versoepeling corana-regels per 5 juni

Geplaatst op 01-06-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Fred van Duijn

Het gaat nu rap de goede richting op met de corona-besmettingen. De volgende stap in afbouw van de corona-regels gaat al zaterdag 5 juni in. Wat betekent dat voor ons?

  • Allereerst kunnen vanaf zaterdag weer alle boottypes in volledige bezetting gebruikt worden. Een uitzondering vormen de wherry’s waar nog steeds maar één persoon op de stuurstoel mag. De stuurlieden worden nog steeds geadviseerd een gelaatsmasker of mondkapje te dragen.
  • Op het botenterrein blijft de 1,5 meter regel van toepassing. Nu ook de achten weer in de vaart komen, kan het extra druk worden op het botenterrein, reden waarom nog steeds de covid-regelaar actief blijft op de zaterdag- en zondag ochtend.
  • Ook de sociëteit kan weer gebruikt worden. Wel blijft de verplichting een mondkapje binnen het gebouw te dragen, tenzij op de ergometer of dat je op een stoel zit. De 1,5 meter regel blijft binnen van toepassing, reden waarom de tafels twee aan twee geschakeld zijn met maximaal 4 personen aan zo’n blok. Staan in groepjes is niet aan de orde. Zoals ook buiten op het terras.
  • In het weekend willen we de bar weer openen maar alleen als er barbediening is. Dit om onnodig geloop te voorkomen. Bedoeling is dat er alleen bestellingen afgehaald worden. Dus geen groepsvorming bij de bar.
  • De kleedkamers/douches gaan weer open, zij het beperkt. Maximaal 5 personen tegelijkertijd in de kleedkamer. Het advies blijft nog steeds om je zoveel mogelijk thuis om te kleden.

Kortom we mogen weer meer, maar het blijft nog oppassen. Let op elkaar en geniet van het roeien.

Fred van Duijn

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Hetty Vogelesang
04 jun 2021 13:13

Hallo Fred Lees hier niet dat doordeweeks de keuken ook al open mag. Blijft het je behelpen met het koffiezetapparaat buiten de keuken? Of is het logisch bar gaat open met bediening in het weekend , dan kan de keuken doordeweeks ook open?? Hoor het graag Hetty

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 24 november 2020