Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Zondaginloop voor iedereen

Geplaatst op 25-02-2023  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Andra Dudley

Nu bestaat er een zondag inloop voor leden met minimaal Ba-C en sturen 2 diploma. Zij melden zich aan op een planner. Dit blijft in de huidige vorm bestaan.

Daarnaast komt er vanaf maart op zondagochtend om 9:30 uur een algemene inloop voor alle leden met diploma’s, maar ook voor leden die nog geen diploma’s hebben, maar al wel mee kunnen roeien. (Meestal nadat de introductiecursus is afgerond.)

Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. We verzamelen om uiterlijk 9:30 uur in de sociëteit. Agnes van Kleef en Andra Dudley kijken per keer hoeveel mensen er zijn. Bij de indeling wordt rekening gehouden met de wensen van de roeier en welke boten we gebruiken.

Om dit allemaal mogelijk te maken is het wel belangrijk en gewenst dat er genoeg leden met diploma’s of instructeurs zijn. De regel op Rijnland is, dat in een boot de helft van de bemanning het roei- en stuurdiploma heeft, of instructeur is.

Dan kunnen we de nieuwe leden die nog geen diploma hebben ook laten genieten van de sfeer en gezelligheid op de zondagochtend. Het is een leuke manier om andere leden te leren kennen en om ook eens een leuk tochtje te maken in de buurt.

We hopen dat het aantal deelnemers gaat groeien. Dat het een succes gaat worden zoals het voor Corona ook was.

Tevens kunnen mensen, die interesse hebben in leren roeien het 2x op zondagochtend gratis proberen. Ze krijgen dan les op de ergometer en in een wherry. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden via poolni.[antispam].@rvrijnland.nl. De coördinatoren nemen contact op en spreken een zondag af.

Agnes van Kleef
Andra Dudley

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023