?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
kom-roeien-geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Over ons

 

Rijnland is een roeivereniging waar je alle vormen van de roeisport kunt beoefenen. Je kunt op twaalfjarige leeftijd met roeien beginnen, maar ook op je vijftigste of nog later. Je traint fanatiek voor wedstrijden of je maakt een ontspannen roeitochtje door ons water- en vogelrijke gebied. Je kunt het hele jaar roeien behalve als het mist, vriest of stormt. Je doet het in je eentje (skiff), maar meestal met anderen. Roeien is een sport die nauwelijks blessures oplevert en voor mensen met een lichamelijke beperking heeft Rijnland de nodige voorzieningen en voldoet aan het keurmerk (on)beperkt sporten.

  • Rijnland biedt nieuwkomers de gelegenheid met onze vereniging en het roeien kennis te maken. Op zondagochtend 9 uur kan elke belangstellende langskomen en onder deskundige begeleiding een eerste roeitochtje maken. Schikt de zondagochtend niet, dan maken we een andere afspraak.
  • Voor beginnende roeiers biedt Rijnland een introductiecursus roeien. Wie na deze cursus lid wordt krijgt vervolg instructie om de basis roei- en stuurproef te halen en zelfstandig een boot te kunnen afschrijven. Let wel, het aantal beginnende roeiers dat zo kan instromen is afhankelijk van onze instructiecapaciteit.
  • Ervaren roeiers kunnen direct lid worden. Wij zullen zo goed mogelijk jouw wensen en ambities inventariseren (recreatie- of wedstrijdroeien) en daarbij een passende ploeg en/of materiaal voor je vinden. Desgewenst kunnen je vaardigheden via instructie nog verder worden uitgebreid.

Onderstaand filmpje (2:30 min) laat zien dat je bij ons zowel recreatief als competitief kunt roeien, dat je dat kunt doen in een skiff of een 8x en alles er tussenin. En dat roeien een sport voor jong en oud is. Je kunt zien hoe mooi ons roeiwater is, hoe ruim de loods, en dat ook gehandicapten bij ons kunnen roeien. Kortom, heel veel waar wij trots op zijn!


 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 3 juni 2018