?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Roeivereniging Rijnland
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Indienen nieuwsbericht

 

Ieder lid kan en mag een bericht opstellen.

Stuur deze naar: retsambew.[antispam].@rvrijnland.nl

Richtlijnen

  • Bondige titel: een korte pakkende bondige titel (maximaal 60 karakters).
  • Minimaal één foto: foto's apart van de tekst meesturen. Voor een bericht zijn geen hoge resolutie foto's vereist, ze moeten wél voldoen aan de wet (auteursrecht/portretrecht, zie hieronder). 
  • Inhoud: eenvoudig, bondig, aantrekkelijk en informeel. Geen u, maar gewoon je of jij. Geen formele taal. Inhoud moet relatie hebben met onze verenging en geen afbreuk doen aan ons imago. Reclame en advertenties zijn niet toegestaan. Bij twijfel beslist de hoofdredactie namens het bestuur.
  • Naam auteur: lid welke verantwoordelijk is voor de inhoud. Géén functie-, commissie- of ploegnaam. 

Bestand
Tekst aanleveren als .txt .doc .docx
. bestand. Géén foto's of afbeeldingen in het bestand maar apart meesturen. Ook geen grafische opmaak. Pdf-bestanden kunnen niet worden geplaatst. 

Openbaar of besloten
Standaard worden berichten openbaar op de website geplaatst (hele wereld kan deze lezen). Op verzoek wordt het als 'besloten' bericht geplaatst. Alleen leden hebben dan toegang. De aankondiging (titel, foto en eerste 100 karakters) blijft wel openbaar. 

Verantwoordelijkheid:
De auteur/indiener is én blijft ook na plaatsing verantwoordelijk voor de inhoud. Deze moet voldoen aan de wet (met name wet t.a.v. auteursrecht en portretrecht en de privacywet). Mogelijke boetes worden door het bestuur verhaald bij de auteur/indiener van het bericht. 

  • Auteursrecht
    Ga ervan uit dat op iedere afbeelding, foto, video, tekening enz. auteursrecht rust. Je hebt dus altijd toestemming nodig van de maker (fotograaf, tekenaar enz.) om het materiaal te publiceren. Stuur dus nooit foto's of plaatjes die je van internet hebt gedownload, hoe makkelijk dat ook gaat, tenzij je echt zeker weet dat dat van de fotograaf mag. De boete kan oplopen tot duizenden euro's! Het internet wordt continu door robots (automatische zoekmachines) afgespeurd op illegaal gebruik. 
  • Privacywet
    Hou je aan de privacywetgeving. Plaats nooit zomaar persoonsgegevens. Let goed op het gebruik van foto's namen, adressen, e-mailadressen, telefoonnummers en andere gegevens waarmee iemand te herleiden is. Voor een besloten bericht (alleen leden) zijn wat meer mogelijkheden. Neem bij twijfel contact op met de privacy coördinator van Rijnland! Besef dat een openbaar bericht wereldwijd beschikbaar is voor spammers, criminelen, hackers enz. Meer info:  Privacy regels website (ledenbibliotheek). 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 oktober 2022