?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Indienen nieuwsbericht

 

Ieder lid kan en mag een bericht opstellen mits voorzien van minimaal één afbeelding. Stuur je bericht (géén PDF) én afbeelding naar retsambew.[antispam].@rvrijnland.nl

Hou je wel aan onderstaande richtlijnen, anders wordt je bericht niet geplaatst. De hoofdredactie toetst je bericht op kwaliteit/inhoud. Bij twijfel zal deze ingrijpen. De indiener is en blijft verantwoordelijk voor de inhoud (let op: auteursrecht en portretrecht). 

Richtlijnen

  • Bondige titel: kies voor een korte pakkende bondige titel (max 32 karakters) zonder uitroeptekens. 
  • Minimaal één foto*: minimaal voorzien van één foto (niet van internet plukken! zie aanvullende info over foto's en video's. Stuur deze als bijlage mee (alleen .jpg of .png bestanden). 
  • Inhoud: eenvoudig, bondig, aantrekkelijk en informeel, bij voorkeur met wat relevant beeldmateriaal. Alleen NL. Geen formele taal, geen u maar gewoon je en jij. Inhoud moet relatie hebben met de verenging en geen afbreuk doen aan ons imago. Reclame en advertenties zijn niet toegestaan. Bij twijfel beslist de hoofdredactie.
  • Naam auteur: lid welke verantwoordelijk is voor de inhoud. Géén functie-, commissie- of ploegnaam. 

Bestand
Lever je bericht aan met een MS Word, .txt .doc .docx
. bestand zonder grafische opmaak. Pdf-bestanden worden geweigerd. Géén afbeeldingen in de tekst maar graag als bijlage meesturen. Dat is voor de webmaster veel handiger.

Openbaar of besloten
Standaard worden de berichten openbaar geplaatst (de hele wereld kan deze berichten lezen). Op verzoek kan het ook als 'besloten' bericht worden geplaatst. In dat geval hebben alleen leden toegang tot de inhoud. De aankondiging (plus de eerste regels) blijft wel openbaar. Let daarop bij het opstellen (geen gevoelige informatie of persoonsgegevens in de eerste 220 karakters). 

Verantwoordelijkheid:
De auteur is verantwoordelijk voor de inhoud. Deze moet voldoen aan de wet. Denk aan het niet naleven van het auteursrecht, het portretrecht, de privacywetten enz.). Mogelijke boetes bij het niet naleven worden door het bestuur verhaald bij de auteur.

  • Auteursrecht
    Ga ervan uit dat op iedere afbeelding, foto, video, tekening enz. altijd auteursrecht rust. Je hebt dus altijd toestemming nodig van de maker (fotograaf, tekenaar enz.) om het materiaal te publiceren. Stuur nooit foto's of plaatjes die je van internet hebt gekopieerd, hoe makkelijk dat ook gaat. De boete kan oplopen tot duizenden euro's! Er zijn bedrijven die namens fotografen met robots het internet afspeuren. Als ze een foto vinden sturen ze namens de fotograaf een (hoge) claim. Dit hebben wij al eens meegmaakt!. Vandaar deze waarschuwing.
  • Privacywet
    Hou je aan de privacywetgeving. Plaats nooit zomaar persoonsgegevens. Let goed op het gebruik van namen, adressen, e-mailadressen, telefoonnummers en andere gegevens waarmee iemand te herleiden is. Voor een besloten bericht (alleen leden) zijn wat meer mogelijkheden. Neem bij twijfel contact op met de privacy coördinator van Rijnland! Besef dat een openbaar bericht wereldwijd beschikbaar is voor spammers, criminelen, hackers enz. Meer info:  Privacy regels website (ledenbibliotheek). 

Botendoop zondag 28 augustus 10:30

Datum: 09 augustus 2022  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Johan IJff
Zondag 28 augustus om 10:30 uur worden er drie boten gedoopt uit het vlootplan voor 2022: Een Filippi F14 wedstrijdskiff (85-100 kg); hier zijn met succes al wat wedstrijden in gevaren. Een Swift Club B skiff (85-... Lees meer

Aandachtspunt veiligheid

Datum: 01 augustus 2022  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Christa van der Aa
Veiligheid is voor ons een belangrijk aandachtspunt. De veiligheid op het water, in- en rondom het gebouw en ook de sociale veiligheid. Als bestuur hebben we gezocht naar een hulpmiddel om de risico’s goed in beeld te... Lees meer

Werkzaamheden bruggen

Datum: 19 juli 2022  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Caroline Wortelboer
Roeiers opgelet: er zijn aanpassingen in de plannen voor het werk aan de Wilhelminabrug bij de watertoren in Leiden. Hierdoor ontstaan stremmingen voor het vaarverkeer. Van woensdag 20 t/m vrijdag 22 juli wordt het r... Lees meer

Midweekroeien Weesp 13 juli

Datum: 19 juli 2022  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Yt de Jonge
Helaas was Madelein ziek, waardoor we met 15 Rijnlanders naar Weesp trokken. We werden uiterst hartelijk ontvangen door Carola. Ze vertelde ons bij de koffie even de hele geschiedenis van hun prachtige clubhuis, dat m... Lees meer
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 5 juli 2022