?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
1-5m-twee-keer-armlengte
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Jeugdroeier

Jeugdroeier

 

Vanaf 12 jaar is iedereen van harte welkom om bij Rijnland te komen roeien. Er is bij ons een kleine groep jeugdleden, het aantal wisselt en ligt tussen de 10 en 25 jeugdroeiers (12 t/m 18 jr). Bij aanmelding krijg je instructie van ervaren instructeurs die twee keer per week instructie geven. Deze vinden plaats op elke zaterdag van 11.00 - 12.30 voor de oudere/meer gevorderde jeugd en van 12.30 - 14.00 voor de jongere/beginnende jeugd. Daarnaast roeien we ook op een avond door de week, meestal de woensdagavond. Bij voldoende belangstelling (en dus onder voorbehoud) is er tussen 1 oktober en 1 april op zaterdag roeitraining en op woensdagavond van 18.30 - 20.00 conditietraining.

Om lid te mogen worden moet je minimaal 12 jaar oud zijn en beschikken over een zwemdiploma of aantoonbaar kunnen zwemmen. Na aanmelding (rode aanmeldingsknop onderaan deze tekst) word je uitgenodigd voor drie proeflessen. Als het je bevalt dan kan je je inschrijven als jeugdlid. Dan wordt er ook gekeken wanneer je kunt starten met de instructie. De instructie wordt twee keer per week gegeven: op zaterdagochtend en in de zomermaanden op een avond door de week. Je roeit samen met anderen in een stabiele boot. Ben je wat verder dan kun je ook leren roeien in een skiff (eenmansboot). Iedere zaterdagochtend kunnen jij en je ouders langskomen en kennismaken. skiff georganiseerd in een zwembad maar ook een tocht door Leiden georganiseerd.

Meld je hieronder vrijblijvend aan. Na afstemming ontvang je van de coördinator jeugdroeien een link naar het inschrijfformulier lidmaatschap.

jeugdroeien-5
jeugdroeien-2

Wil je meer weten?

Coördinator jeugdroeien: dguej.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 10 april 2021

 

 

© 2021 RV Rijnland