Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

27 augustus: Zwarte zaterdag op Rijnland

Geplaatst op 18-08-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Joost Paijmans

2022-08-18-27-augustus-zwarte-zaterdagBrrrr. Zwarte zaterdag. Eindeloze files onder een brandende zon en op het water zal het dan niet beter zijn?! Maar de voorspelling laat een vriendelijk zonnetje zien met weinig wind en de vakanties zijn voorbij. Wat is er dan aan de hand?

Zaterdag de 27e is de Rijnland-marathon en het organiserend comité onder leiding van het ZAMIP-conglomeraat is dan al om 7.00 uur aanwezig om de ontvangst van zo’n 15 ploegen uit binnen- en buitenland te ontvangen. Om 8.00 uur is de koffie bruin en is de administratie gereed om al die ploegen in te schrijven, te voorzien van rugnummers en kaarten van de baan en de route door te nemen aan de hand van de kaart in de sociëteit. Om 8.45 gaan de wedstrijdploegen van start, meteen gevolgd door de ‘prestatieploegen’ en om 9.15 uur hopen we dat de laatste deelnemer richting Leidschendam uit het zicht verdwijnt.

Maaarrrrr…… De 27e augustus zijn er van 10.00 – 13.00 uur ook praktijkexamens en er zijn maar liefst 7 skiffeurs die examen doen en een aantal examens voor Sturen 2 en Sturen 4. Gelukkig bijten deze beide activiteiten elkaar niet, want de eerste deelnemer aan de marathon wordt rond 15.00 uur terugverwacht. Alhoewel veel boten zijn uitgeleend aan niet-Rijnland ploegen zijn er ook boten gereserveerd voor de stuur-examens. Deelnemers aan de marathon in de skiff zijn er niet.

Dus, beste Rijnlanders. Het zal druk zijn op de vereniging zaterdag de 27e augustus. Een groot aantal boten is in gebruik voor de marathon en voor de examens en de vloot van achten en gladde vieren zal zoals iedere zaterdag de Vliet opgaan voor een training. Het belangrijkste knelpunt zal liggen in de tijd tussen 8.30 uur en 9.30 uur. Dan gaat de marathon van start

Het is maar dat jullie het weten.

Joost Paijmans

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024