Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Aankondiging wintercompetitie

Geplaatst op 14-10-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

2022-10-14-aankondiging-wintercompetitieJullie hebben op de website al kunnen lezen dat de Korte Vliet Wedstrijden (KVW) binnenkort weer op de agenda staan. We verwachten weer een mooie wedstrijd en uiteraard veel deelnemers vanuit Rijnland.

Traditiegetrouw inmiddels is de KVW de eerste wedstrijd van de wintercompetitie. Vorig jaar is een groot deel van de wintercompetitie helaas in het water gevallen: mist, coronamaatregelen, storm: het zat niet mee. We hopen van harte dat we dit seizoen weer een normale versie kunnen organiseren!

Wat zou dat inhouden? De wintercompetitie bestaat uit de volgende wedstrijden:

  • de Korte Vlietwedstrijden (4,7 km), zondag 20 november
  • de Kerstwedstrijd (4 km), zaterdag 17 december (met aansluitend kerstbrunch)
  • de Nieuwjaarswedstrijd (5 km), zondag 15 januari
  • de Vliethead (6 km), zaterdag 11 februari

Dus noteer alvast in de agenda’s! Als alle wedstrijden door kunnen gaan, tellen 3 van de 4 wedstrijden mee voor de eindklassering. Hierbij gebruiken we de correctiefactoren die door de KNRB zijn vastgelegd.

Voor de Korte Vliet Wedstrijden, die Rijnland samen met Die Leythe organiseert, gaat de inschrijving zoals voor iedere reguliere KNRB-wedstrijd. Dit kan vanaf 27 oktober via de website. Om eventuele conflicten in het bootgebruik tijdig te signaleren, is het van belang om je plannen nu al in de spreadsheet botentoewijzing aan te geven!  

Voor de andere drie wedstrijden zal de inschrijving op tijd worden aangekondigd. Op zaterdag 17 december is de tweede wedstrijd voor de wintercompetitie. We gaan er vooralsnog vanuit dat dit op de ‘ouderwetse’ manier kan, met het registreren van start- en finishtijden door een klokker op de wal. De afstand van de kerstwedstrijd zal 4 km bedragen. Het belangrijkste om nog even te melden: aansluitend vindt dan een kerstbrunch plaats!

Meer informatie over blokindeling etc volgt te zijner tijd. Grofweg hanteren we twee blokken, met starts rond 9 uur en rond 10.30 uur. Bij de kerstwedstrijd kan dit iets later worden omdat we Die Leythe ook gelegenheid willen geven om mee te doen. En die moeten ook gewoon in het licht op kunnen roeien.

Vragen? eititepmocretniw.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Willeke van der Weide

 

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024