Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Aanmelding Nationale tocht Aangepast Roeien (NAR)

Geplaatst op 27-11-2018  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Nico van Ravesteyn

2018-11-27-aanmelding-narRijnland is in 2019 gastheer van de nationale tocht aangepast roeien op zondag op 2 juni. Zet deze datum nu al in je nieuwe agenda. Op die dag zijn namelijk veel helpers nodig en de zondagmorgen inloop moet zich wat aanpassen. Naar verwachting komen er ruim 100 deelnemers, deels met eigen boten. Rijnland gaat op verzoek van de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) dit jaarlijks terugkerend evenement voor de derde maal organiseren. De vorige “Rijnland NAR 's” waren in 1999 en 2009. Het wordt voor de CARR, de commissie aangepast roeien van Rijnland, een lustrumjaar. Het aangepast roeien is namelijk bij Rijnland gestart in 1999.

In verband met het drukke scheepvaartverkeer op de Vliet en de Vlietlandplas is gekozen voor een zondag en wel zondag 2 juni 2019. De verbouwing van de sociëteit en het “schuurtje” is dan nog niet begonnen. De tocht wordt dit keer wat bescheidener van opzet dan in 2009.  We gaan wel een korte en een langere tocht maken, de lunch zal waarschijnlijk op Rijnland worden genoten en we sluiten af met een borrel. Maar geen gezamenlijk avondeten dit keer.

Binnenkort komt de aanmeldingslijst voor de NAR vrijwilligers in de sociëteit te hangen en staat dan ook op de website. De voorbereidingen zijn al in volle gang en we willen graag op tijd weten wie bij welk onderdeel kan helpen. Contactpersoon voor de inzet van de vrijwilligers is Hester Eriks.

Nico van Ravesteyn

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024