Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Barrooster nieuwe stijl

Geplaatst op 18-10-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Fred van Duijn  -  Bron: Bardienstrooster

2021-09-02-rooster-maken-voor-de-bardienstMet de introductie van Ramon de Groot als nieuwe coördinator barrooster en opvolger van Michel Beekman, wordt ook de procedure voor het invullen van het barrooster aangepast. Deze aanpassing gaat in per november 2021 (voor de bardienst vanaf januari 2022).   

De gewijzigde procedure houdt in dat de vrijwilligers die zich beschikbaar hebben gesteld voor bardienst tot vier weken voor aanvang van het volgende kwartaal (de eerstkomende keer: begin december) in de gelegenheid worden gesteld zelf hun datum en tijdblok voor bardienst voor het komend kwartaal vast te leggen in het schema.

Wil men samen met een specifiek persoon bardienst draaien is het raadzaam dit tevoren met elkaar af te spreken daar eenieder zijn eigen registratie in het systeem doet. Het is ook mogelijk om al voor bardiensten in de latere kwartalen van het jaar aan te melden maar dit is optioneel.

Vier weken voor aanvang van ieder volgend kwartaal wordt de mogelijkheid om je aan te melden voor het komende kwartaal gesloten waarna de computer de nog openstaande tijdblokken invult. Hierbij houdt de computer rekening met de al ingeplande en gedraaide diensten. Diegene met het laagste aantal diensten wordt als eerste ingepland. Aansluitend worden alle ingedeelde bardienaren over hun datum en tijdblok geïnformeerd waarna zonodig geruild kan worden alvorens het definitieve rooster wordt gepubliceerd. Ook nadien blijft de ruilmogelijkheid natuurlijk bestaan.  

Sta je nog niet in de lijst van vrijwilligers voor bardienst dan kan je je aanmelden bij Ramon de Groot via tsneidrab.[antispam].@rvrijnland.nl.


Fred van Duijn

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024