Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Benefiet veiling: stand van zaken

Geplaatst op 07-01-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Robert Voors en Jan van der Goes  -  Bron: /verbouwing/veiling

2019-01-07-benefiet-veilingWeet je het nog? In oktober van het vorige jaar kondigde we op deze website de benefiet veiling aan, ten bate van de aanstaande verbouwing. Een paar weken later volgde nog een bericht, met daarop duidelijke instructies voor deelname.

In de tussentijd zijn er een aantal zaken ingebracht in de veiling, waarvoor dank. Echter, de inbreng voor de veiling is zo gering, dat we de voorgenomen afslag tijdens de nieuwjaarsborrel niet door laten gaan.

Bij deze doen we nogmaals een oproep om spullen, diensten of andere zaken in te brengen in de veiling. Hopelijk hebben we dan na verloop van tijd voldoende om op de sociëteit een finale afslag te organiseren.

Als je op de homepagina rechtsboven op de link “Schenkingen” klikt, dan kom je op een pagina over de verbouwing nieuws. Hier is ook een hoofdstuk (submenu) veiling te vinden daar staat voldoende om verder te komen.

Succes!

Robert Voors en Jan van der Goes

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024