Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Besluiten ALV 24 november

Geplaatst op 28-11-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Evert Gianotten

Voor wie verhinderd was hierbij enige berichten over de Algemene Ledenvergadering van afgelopen donderdag 24 november 2016.

  1. Na een lange bespreking over het botenaanschafplan waarbij voor méér geld gepleit is maar ook voor het blijvend nagaan of de geplande aanschaf nodig is, is de ALV akkoord gegaan met de voorgestelde verhoging van het aanschafbudget naar 36.000 per jaar. Ook met de concrete invulling voor de aanschaf en het afstoten van boten voor de komende jaren is ingestemd, met de toezegging dat er in overleg met de groep vrijwillige opknappers wordt gekeken welke houten boten bij uitstek zullen worden opgeknapt.
  2. Het voorstel voor de botenwagenregeling is ongewijzigd vastgesteld. Nieuw is een jaarlijkse storting van € 1.000 in het botenwagenfonds om te zijner tijd de botenwagens te kunnen vervangen. Verder is in de regeling opgenomen dat bij de ‘grote’ wedstrijden de rijders een vergoeding krijgen vanuit een vastgestelde extra bijdrage voor de deelnemers.
  3. Na een uitgebreide toelichting van de penningmeester is de begroting voor 2017 ongewijzigd vastgesteld. Kernpunten: de contributie wordt met € 5,00 verhoogd voor een verplichte hogere afdracht aan de KNRB, het budget voor aanschaf van boten wordt structureel verhoogd naar 36.000 en we ramen € 10.000 voor voorbereiding van de bouwplannen.
  4. Hoewel de nieuwe vorm van introductie van nieuwe leden bevalt en dat ook veel belooft voor de noodzakelijke aanwas van leden zijn er wel zorgen voor de opvang ervan. Er is nog steeds een tekort aan vrijwillige instructeurs. Het bestuur roept iedereen op om toch vooral te kijken of hij of zij niet bereid is wat tijd aan deze onmisbare steun voor de vereniging te steken. Geef je op! Contactpersoon bestuur: Liesbeth van Beemen.
  5. Naar aanleiding van informatie over ledenwerving zal het bestuur in de volgende ALV met een voorstel komen voor ledenwerving. Wij verwachten dan van alle leden een verhoogde inzet. Eerder beginnen mag natuurlijk ook.
  6. Afscheid is genomen van Marina van Holst die Rijnland, en dus ook het bestuur, gaat verlaten en de vereniging verwelkomt Willeke van der Weide als nieuwe commissaris wedstrijden.

Evert Gianotten

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024