Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Bespreking jaarrekening 2019 op dinsdag 10 november om 20:00

Geplaatst op 31-10-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Chris van Wijngaarden  -  Bron: MS Teams

De afgelopen jaren heeft de penningmeester ten tijde van de voorjaars-ALV een bijeenkomst gehouden om vragen te beantwoorden betreffende de jaarrekening over het voorgaande jaar. De jaarrekening over 2019 staat op de agenda voor de komende ALV op 19 november. Ook dit keer willen we de gelegenheid geven om vooraf vragen te stellen en tegelijkertijd de techniek voor de ALV te testen. Daarom organiseert de penningmeester op dinsdag 10 November om 20:00 een bijeenkomst via Microsoft Teams.

Hoe zal dit in z'n werk gaan?

Op zondag 1 November krijgen alle leden een email van de secretaris met daarin een link voor de MS Teams bijeenkomst. Als je op die link klinkt, kom je na het automatisch opstarten van de software in de digitale vergadering terecht. Kies voor de webversie als je geen MS Teams hebt. Waarschijnlijk kun je al direct van de link gebruik maken, maar het is de bedoeling om dit op dinsdag 10 November te doen. Vanaf 19:30 zullen er bestuursleden in de digitale vergadering aanwezig zijn.

Voor de kenners: we maken gebruik van de gratis versie van MS Teams. Dit betekent dat de kalenderfunctionaliteit niet beschikbaar is en de digitale vergadering alleen bijgewoond kan worden door de link te volgen rond het tijdstip van de vergadering.

Bij vragen vooraf of tijdens het testmoment kun je met ondergetekende contact opnemen. Nadere informatie over de ALV volgt.

Met vriendelijke groet,
Chris van Wijngaarden

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023