Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Samenwerking met Die Leythe voor Korte Vlietwedstrijden

Geplaatst op 21-07-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

Roeivereniging Die Leythe en RV Rijnland gaan samenwerking aan voor de Korte Vlietwedstrijden

Ieder jaar organiseert RV Die Leythe in november de Korte Vlietwedstrijden. Dit jaar zal dat zijn op zondag 19 november. Hoewel deze wedstrijd in 2016 geen doorgang kon vinden vanwege de harde wind, nemen normaliter veel van onze leden deel aan deze wedstrijd.

2017-07-20-korte-vliet-wedstrijden

In het voorjaar hebben beide besturen om tafel gezeten en besloten om in de toekomst tot een verdergaande samenwerking te komen. Dit jaar zal de wedstrijd nog grotendeels door Die Leythe georganiseerd worden, maar vanaf 2018 zullen we dit op gelijkwaardige basis doen.

Het jaar 2017 hebben we benoemd als een ‘groeijaar’. Twee ‘Rijnlanders’ zijn toegetreden tot de wedstrijdcommissie van de Korte Vlietwedstrijden. Joke Korevaar en Elsbeth Pluim hebben dit op zich genomen, waar we als bestuur erg blij mee zijn. We zullen straks in november – en mogelijk ook eerder – een groot aantal vrijwilligers nodig hebben. De afspraak is gemaakt dat de achten en vieren vanaf Rijnland het water op gaan. Logischerwijs maken die roeiers op de wedstrijddag gebruik van onze sociëteit, lunch, etc. Verder zullen ook voor het verloop van de wedstrijd vrijwilligers nodig zijn. En deelnemers natuurlijk! Deze wedstrijd is er één die bij uitstek geschikt is voor iedere (jeugd)roeier die het leuk vindt om eens een wedstrijd te roeien. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook C-boten starten. Dus noteer maar alvast in de agenda’s!

 

Namens het bestuur,

Willeke van der Weide
Commissaris Wedstrijdroeien

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023