Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Bijstelling plan van aanpak herinrichting sociëteit

Geplaatst op 21-02-2024  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Fred van Duijn

2024-02-221-bijstelling-plan-van-aanpak-herinrichting-societeit-2Bij de laatste ALV heeft de werkgroep haar plannen gepresenteerd voor de herinrichting sociëteit. Vooral de aanpak voor ons akoestisch probleem als ook de kleurstelling leverden het nodige commentaar.
Wat betreft de akoestiek in de sociëteit werd ons in eerste instantie geadviseerd de oplossing in de vloerbedekking te zoeken. Meer ter zake kundig advies elders leerde dat dit ons probleem onvoldoende zou oplossen. Dit nieuwe advies liet zien dat vooral het weerkaatsen van het geluid (dat ons grootste probleem is) moet worden geremd door akoestisch materiaal aan het plafond te bevestigen. Ons damwand-profiel van het plafond leent zich goed voor het bevestigen van akoestisch remmende stroken in het verdiepte deel, waarbij we de kleur grijs onze voorkeur had (andere kleuren waren wit en zwart). Gezien ook de positieve ervaringen met soortgelijke oplossingen bij andere verenigingen wordt dit nu ons definitieve plan.
Aangezien de vloer nog in behoorlijke toestand is hebben we besloten alleen de slechte delen van de vloer te laten herstellen en schilderen. Daarbij zal vloer in de gang meegenomen worden enj dezelfde blauwe kleur krijgen als het looppad in de ergometerruimte. Wat betreft de kleurstelling: dit willen we eerst bepalen nadat het akoestisch materiaal is aangebracht en de fotobekleding in de zithoek is aangebracht.
Lucas Veldmaat wil een ontwerp maken voor een nieuwe prijzenkast die aan weerszijde van onze waterkaart zal komen. Een kast waarin onze trofeeën duidelijk zichtbaar worden.
Wat betreft de fotobekleding van de wand in de zithoek is inbreng van de leden gevraagd. Dit heeft helaas nog niet tot reacties geleid. Bij deze dan ook een herhaalde oproep om mee te helpen.De technische problemen voor het aanbrengen van de sidetables voor de ramen lijken te zijn opgelost zodat tot uitvoering overgegaan kan worden.
Ook de plannen voor de leestafel zijn in een definitief stadium gekomen zodat uitvoering kan plaats vinden. 
De plannen voor verlichting, plantenbakken en opnieuw lakken van tafels en bar zijn nog in ontwikkeling.  

Wij hopen jullie hiermee een beeld te hebben geschetst hoever we zijn gevorderd met onze plannen voor de sociëteit. 


Namens de werkgroep, Fred van Duijn

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Engbert Wilmink
22 feb 2024 20:14

Hi Fred, een wat andere bevestiging van dat materiaal levert wat meer rendement.

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023