Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Botenschoonmaakestafette

Geplaatst op 17-04-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Elly Tolman

2020-03-01-voorjaarsschoonmaak-2De laatste grote botenschoonmaakactie was in september 2019, alweer ruim anderhalf jaar geleden. En net toen we een nieuwe actie in gang hadden gezet om het stof en zand van de verbouwing van de boten te poetsen, ging de vereniging op slot.

Het is zo langzamerhand hoog tijd om onze vloot weer schoon te poetsen. Sommige boten zijn bedekt met een laagje stof en andere boten zoals skiffs en tweetjes zijn juist heel intensief gebruikt.

Met z’n allen boten schoonmaken met koffie en taart toe, dat gaat nog niet. Maar schoonmaken kan wel. Er staan schoonmaakmiddelen klaar links in de loods en er liggen schoonmaak instructies zodat iedereen aan de slag kan. Om er toch een verenigingsactie van te maken hebben we de botenschoonmaakestafette bedacht.

Vandaag, 17 april, is de estafette begonnen, Joost Paijmans heeft De Bootsman schoongemaakt. Hij geeft een virtueel stokje door aan de volgende schoonmaker. Met één stokje schiet het niet erg op daarom wil Arthur Overlack ook beginnen. Dan zijn er twee estafettestokjes in omloop. Maar als je vindt dat het te lang duurt voordat het stokje bij jou komt, mag je ook zelf een estafette starten.

Als de boot schoon is kun je dit melden op een lijst die hangt naast de afschrijfcomputers. Iedere maand bekijken we wie een boot heeft/hebben schoongemaakt en dan verloten we onder deze schoonmakers een taart.

We hopen dat deze actie aanslaat en dat in de zomer, als we hopelijk weer in alle boten mogen roeien, de vloot in de loodsen ligt te glimmen.


Het botenschoonmaak team

Nelleke Molenaar
Rita Reimer
Elly Tolman

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Pauline de Blocq van Scheltinga Pauline de Blocq van Scheltinga
25 apr 2021 21:09

Was leuk om te doen! En verbazingwekkend ook, hoe die vieze aanslag als sneeuw voor de zon verdween van de boot... Nu nog invullen dat ik het heb gedaan en welke boot. Stokjes zijn doorgegeven en met enthousiasme aangenomen.

 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024