Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Botentransport en inschrijven

Geplaatst op 14-09-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Lisette Elsinga

botentransport-en-inschrijven-2Vanaf heden zal ik de coördinatiefunctie van Willem Handels overnemen en voortaan aanspreekpunt zijn voor transport van de boten naar de wedstrijden en het gebruik vd grote botenwagen. Om de botenwagens goed te kunnen beladen (en het organiseren van de vrijwilligers mogelijk te maken) wordt de afspraak dat je je met je ploeg inschrijft voor wedstrijden 2 weken voordat de wedstrijd is. Dit doe je via de website onder de activiteitenknop. Inschrijvingen die later binnenkomen zijn niet gegarandeerd van vervoer van de boot. Dan wil ik ieder nog wijzen op de vernieuwde tekst op de site op het besloten deel onder materiaal en dan botenwagens. 

Voor de najaarswedstrijden (Tromp, novembervieren, kortevlietwedstrijden, etc) graag zsm de spreadsheet invullen. Deze is te vinden op de website: https://www.rvrijnland.nl/leden/wedstrijd/toewijzen 

 

Lisette Elsinga

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Ruud de Graaff
15 sep 2022 10:16

Willem, heel heel veel dank voor alle inspanningen van vele jaren!! Lisette, fijn dat je het oppakt en veel succes. Ruud de Graaff, namens de Pinewoodies.

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023