Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Botenwagencommissie zoekt vrijwilligers

Geplaatst op 24-08-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: René Hooijdonk

Botenwagens - trailer zeevierBij vrijwel alle wedstrijden, toertochten en het roeien op zee worden de botenwagens van Rijnland ingezet en deze zijn daarom erg belangrijk. De meeste leden zijn eraan gewend dat dan alles goed geregeld is. Gelukkig steken veel leden de handen uit de mouwen bij het laden en lossen, bij het vastsjorren van boten en riemen en enkele leden ook als chauffeur; daarnaast zijn ook leden bezig met de administratieve kant. 

Haast iedereen vindt het heel vanzelfsprekend dat alles rondom de botenwagens in de praktijk goed loopt. Dat komt omdat al vele jaren Willem Handels dat regelt voor de grote botenwagen, Hans Kruijssen voor de wherry-wagen en Kai Fischer voor de Zeevier.

Samen vormen zij nu de botenwagencommissie met René Hooijdonk, die als commissaris materieel hiervoor bestuurlijk verantwoordelijk is. In deze commissie is besproken dat het goed zou zijn om op korte termijn de geldende afspraken en spelregels voor de botenwagens strakker te gaan regelen en waar mogelijk meer op elkaar af te stemmen en de vrijwilligersinzet te intensiveren. Temeer omdat Willem en Hans hebben aangegeven dat ze hun rol willen gaan overdragen aan anderen. 

De botenwagencommissie is daarom nu  op zoek naar leden die met ons én met elkaar -ook in de praktijk-  hun ervaringen willen delen en om zo ook in de toekomst een stevige  basis te houden voor een goed botenwagenvervoer en -beheer.

Dus meldt je aan als je actief wil meedenken én meewerken aan ons botenwagengebruik, zodat we als Rijnland nog vele jaren vooruit kunnen. We mikken op leden met enige praktijkervaring die geïnteresseerd zijn, en zich betrokken voelen bij de botenwagens, maar ook op leden die dit willen leren om daarmee een grotere bijdrage te leveren  aan het transport naar de evenementen waaraan ze deelnemen. 

We willen starten met een bijeenkomst waarin we bespreken hoe wij nu en straks alles rondom de botenwagens zodanig kunnen regelen dat niet alles op een paar leden neerkomt en de continuïteit van de service gewaarborgd blijft. Daarnaast denken we over de opzet van praktisch trainingen over rijden, laden en lossen. 

Meldt je aan door een mail te sturen aan: negawnetob.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Namens de botenwagencommissie

René Hooijdonk

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024