Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Coastal Katwijk

Geplaatst op 18-07-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Job Dresden

2021-07-18-coastal-katwijkOp 11 september a.s. vindt in Katwijk aan Zee een wedstrijd Coastal Rowing plaats. RV Die Leythe, RV Rijnland en de WSV Skuytevaert organiseren deze wedstrijd. Wat houdt deze wedstrijd in?

Op zee (na de branding) bij de zuid-boulevard van Katwijk wordt in een driehoek een traject van ca. 5 km uitgezet. In zeevieren moet dit traject (eenmalig) zo snel mogelijk worden afgelegd. Aan deze wedstrijd doen zeevieren van diverse roeiverenigingen mee. RV Rijnland doet mee met onze zeevier Kaiman. Er wordt geroeid in drie categorieën: heren, dames en mix. 

Deze wedstrijd biedt een mooie gelegenheid voor wedstrijdroeiers om eens te laten zien hoe goed zij onder iets andere omstandigheden kunnen roeien. Maar ook voor niet-wedstrijdroei(st)ers is het heel leuk om kennis te maken met het zeeroeien. Kai Wiedmer, die samen met Mark Slats in januari jl. in een wereldrecord de Atlantische Oceaan heeft overgeroeid, zal in ieder geval deel uitmaken van de Rijnland-ploeg! Het dragen van een zwemvest is verplicht; wij beschikken daartoe over een vijftal mooie zwemvesten.

Bij de WSV Skuytevaert, die een clubhuis aan het strand heeft, is er gelegenheid om je om te kleden, koffie/thee, etc. te verkrijgen. 

De inschrijving vindt plaats via onze website. Uiteindelijk worden de ploegen via de KNRB-website ingeschreven. De kosten bedragen € 60 per boot. Nadere informatie is bij ondergetekende te verkrijgen.

Job Dresden

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023