Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Proeflidmaatschap en contributie 2022

Geplaatst op 24-11-2021  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Jan Schulten

ContributieIn de ALV van 18 november is het proeflidmaatschap geformaliseerd, het entreegeld afgeschaft en zijn voor 2022 de nieuwe contributiebedragen vastgesteld. In het kort komt het hierop neer: 

Nieuwe leden

Alle nieuwe leden (ongeacht groep of leeftijd) worden eerst proeflid voor 12 weken. Na deze periode wordt het proeflidmaatschap automatisch omgezet in een gewoon lidmaatschap tenzij ze binnen de proeftijd opzeggen. Het proeflidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap incl. aanmelding bij de KNRB. Het entreegeld is per 18 nov voor alle nieuwe leden afgeschaft. 


Contributie 2022

vanaf 28 jaar  € 350
18 t/m 27 jaar  € 288
12 t/m 17 jaar  € 271
Proeflid 12 weken € 100
Niet-roeiend lid   € 226

De jaarcontributie is bij vooruitbetaling verschuldigd en zal begin januari '22 worden gefactureerd. De factuur wordt per e-mail verzonden naar je e-mailadres en is dan ook beschikbaar in 'Mijn facturen' in je ledenaccount op deze website. Wil je het lidmaatschap beëindigen, zeg dan op vóór 1 december, anders wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.


Niet-roeiend lid

Een niet-roeiend lid is een lid dat gedurende het jaar niet roeit (maar wel mag sturen). Wil je voor het komend jaar “niet-roeiend lid” worden, geef dit dan tijdig, vóór 31 dec, op bij de ledenadministratie. Het is gedurende het jaar niet meer mogelijk om alsnog over te stappen van een gewoon lidmaatschap naar een niet-roeiend lidmaatschap (wel andersom). Ook niet-roeiende leden worden aangemeld bij de KNRB.

 

Jan Schulten,
Penningmeester

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023