Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Inventarisatie SKIFF roeien

Geplaatst op 25-04-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Chris van Wijngaarden

Roeien op de VlietOp dinsdag 21 april heeft de overheid een persconferentie gegeven over de coronamaatregelen na dinsdag 28 april. Voor het jeugdroeien zijn er mogelijkheden vanaf 29 april. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden die de voorzichtige afbouw van de maatregelen op termijn biedt voor het senioren roeien op R.V. Rijnland. Hiervoor overleggen we met andere roeiverenigingen, de gemeente en de KRNB. 

Als onderdeel van een haalbaarheidsonderzoek willen we jullie vragen om aan te geven of je gebruik zou maken van een mogelijkheid om te skiffen, indien dit weer mogelijk zou worden onder strenge voorwaarden. Geef je voorkeur op door je hieronder in te schrijven.

Geef aan naar welke twee dagdelen je voorkeur uit gaat en welke dagdelen je absoluut niet kunt. Voor deze inventarisatie zijn we uitgegaan van ochtenden en avonden, omdat het dan waarschijnlijk het drukst wordt. Mocht je geen skiffpermissie hebben, niet geïnteresseerd zijn of geen interesse hebben voor de ochtenden en avonden, dan is invullen van de inventarisatie niet nodig.

De datum van de activiteit staat op 1 juni, omdat e-Captain een datum nodig heeft. Het bestuur benadrukt dat er nog geen duidelijkheid is of en wanneer er een mogelijkheid komt om te skiffen.

Voor vragen omtrent deze inventarisatie kun je e-mailen naar: siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl 

Chris van Wijngaarden

 

Inschrijven Inschrijvingen

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Marianne Pape
01 mei 2020 19:09

Rupert en ik (samenwonend) roeien graag in een 2. Is dat mogelijk?

Hedi van Dijk
26 apr 2020 15:55

Heel veel dank voor de moeite!!!

Nico van Ravesteyn
25 apr 2020 15:22

Goed initiatief ! Maar waarom nog geen opening voor gebruik van een Twee - zonder of Double Scull , desnoods voorlopig alleen voor samenwonende partners ( die voor elkaar geen Corona gevaar opleveren )?

Gerbrand Moeyes
25 apr 2020 13:47

Laat ook aangeven of iemand een eigen skiff heeft of gebruik moet maken van de verenigingsboten. Dat heeft weliswaar geen invloed op het aantal personen dat tijdens een blok binnenkomt, maar kan toch van belang zijn voor de indeling.

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023