Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

COVID zomercompetitie 4,7 km

Geplaatst op 31-05-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van de Weiden

Wat zijn we blij met de eerste ‘halen’ die we inmiddels weer op het water kunnen maken! Helaas geldt dat nog niet voor iedereen, en we hopen uiteraard dat we binnenkort verder uit kunnen breiden naar het roeien in meermansboten!
En ook als dat weer kan: er zijn nog geen wedstrijden in de nabije toekomst gepland. Van meerdere kanten zijn geluiden ontvangen dat er behoefte is aan een ‘uitdaging’. Daarom hebben we het volgende bedacht:2020-05-31-covidzomercompetitie

  • op Strava hebben we een watersportsegment aangemaakt van 4,7 km (van hectometerpaal 18,4 – 13,7). Dit segment heet ‘Covidzomer 4,7 km paal 18,4 – 13,7’. De finish is dus ca. 200 meter voor het vlot. Zie bijgaande plattegrond voor het traject.
  • dit is de afstand die we ook bij de wintercompetitie roeien – als het weer het toelaat. Het is dus mogelijk de tijden te vergelijken met eerder geroeide wedstrijden.
  • we maken een klassement op van geroeide tijden tussen maandag 8 juni tot en met zondag 21 juni. Skiffs en ‘partner-2x’ kunnen deelnemen, en ook de jeugd kan deelnemen in meermansboten.
  • de enige voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je zelf je tijd registreert. Dat doe je door lid te worden van Strava en tijdens het roeien de ‘Strava-app’ (of Garmin oid) aan te zetten. Zorg wel voor een waterdichte hoes om je telefoon!
  • ieder lid kan zich via de activiteitenlijst of hier 1x inschrijven.
  • schrijf je pas in als je je snelste tijd wilt indienen.

We realiseren ons dat de omstandigheden wisselend kunnen zijn. Het staat je vrij om meerdere pogingen voor de snelste tijd te doen! En je kan je eigen moment(en) kiezen. We kunnen ons voorstellen dat deelnemers hun eigen trainingsmaten oproepen om op hetzelfde tijdstip te gaan. Prima! Dat zorgt enerzijds voor een goed wedstrijdgevoel en anderzijds toch voor voldoende spreiding aan het vlot en op het water. 

We zullen aan het einde van de eerste week een (gecorrigeeerd) klassement over die 4,7 km opmaken en publiceren.

Alle leden kunnen dus meedoen, de enige voorwaarde is registratie via strava.com. We hopen op een grote deelname en een spannende digitale strijd!
PS. Het gecreeërde segment kan enigszins afwijken bij start en finish van de genoemde hectometerpaaltjes. Dus neem een marge van 50 meter!

 

Willeke van de Weiden

 

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Willeke van der Weide Willeke van der Weide
01 jun 2020 15:00

Ja, je vaart van hectometerpaal 18,2 naar 13,7. Dus richting Rijnland. Anders registreert het segment je tijd niet

Henk Helle Henk Helle
31 mei 2020 19:44

Leuk! Maakt het nog uit welke richting je vaart?

Henk Helle Tom Uneken 01 jun 2020 00:47
@Henk Helle 31 mei 2020 19:44

Als ik de naam van de koers goed lees en het kaartje goed interpreteer, is het vereist dat je start bij 18,4. Bij 13,7 staat namelijk een mooie finishvlag getekend.

Peter van Gessel Peter van Gessel
31 mei 2020 13:07

Goed plan Willeke

 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024