Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

De botenschoonmaakactie is begonnen en de eerste boten zijn reeds schoongemaakt.

Geplaatst op 08-04-2024  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Johan IJff

VoorjaarsschoonmaakDank aan iedereen die zich heeft opgeven voor de botenschoonmaak. Heb jij of jouw ploeg dat nog niet gedaan? Doe dat dan alsnog via de activiteitenkalender: Botenschoonmaak. En kies een boot uit die nog niet door een andere ploeg is gekozen. Op de ochtenden van woensdag 10, vrijdag 12 en zaterdag 13 april is de botenschoonmaakcommissie aanwezig voor assistentie en is er taart na afloop, maar de hele maand april kun je de ingeschreven boot nog schoonmaken.

Maak je een boot schoon buiten woensdag 10, vrijdag 12 en zaterdag 13 april? Dan graag melden als je de boot hebt schoongemaakt per mail aan  kaamnoohcsnetob.[antispam].@rvrijnland.nl voor de eindcontrole.

De schoonmaakmiddelen zijn aanwezig links achter loodsdeur 1.  

Een aantal exemplaren van de schoonmaakinstructie is aanwezig en je kunt deze ook vinden in de ledenbibliotheek:  Schoonmaakinstructie voor roeiboten.  

Zie ook de eerdere aankondiging op onze website: Jaarlijkse botenschoonmaak 10, 12 en 13 april - Roeivereniging Rijnland (rvrijnland.nl)

Heb je vragen? Stel ze aan de botenschoonmaakcommissie via  kaamnoohcsnetob.[antispam].@rvrijnland.nl

Veel succes en plezier met het schoonmaken van onze roeiboten!

 

Johan IJff

 

deel dit bericht


 


Je reactie wordt openbaar op deze website gepubliceerd en moet voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Marijke Mooijman Marijke Mooijman
13 apr 2024 21:44

Vrijdagochtend 12 April, Schoonmaakactie olv Johan IJff: Stralend weer/Zon/grote opkomst/iedereen even enthousiast en we hadden er zin in! TOP georganiseerd: Alle materialen zoals :emmers/sponsen/pl.handschoenen en ‘n instructielijst waar al die 6 verschillende soorten flessen wel toe dienden zoals:Ontvetter,Quick Clean(vers.van kalk), schoonmaakazijn/Valma Wash en Shine/Seapower Super Poly Boat Wax.Na dit allemaal keurig gedaan te hebben, stond de koffie klaar met de overheerlijke Hema taarten. Alles bij elkaar was het ‘n echt feestje! Dank ook aan Jan Roeleveld, Maarten Schenck en Pieter Cuperus(intekenlijst). Volgend jaar weer…

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 5 mei 2024