Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

De CARR 25 jaar

Geplaatst op 28-03-2024  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Toos Gijbels

2024-03-28-de-carr-25-jaar-22024-03-28-de-carr-25-jaar-1Het feest was geweldig! 
De grote motor achter de oprichting van de CARR,  Han Ponneker was ondanks zijn leeftijd ook van de partij, de roeimaten van het begin die nog steeds actief zijn bij de CARR waren er ook. Ik ga ze toch even noemen: Gunilla Leons, Loes v.d. Werff, Guill van Blankenstein en Nico van Ravesteyn. Petje af en een diepe buiging. Rijnland werd vertegenwoordigd door Jeltje v.d. Steen en Job de Haas. STARR-HP was aanwezig met het nieuwe bestuur t.w.  Joost Paijmans, Peter Reimer, en Liesbeth Nieuwenhuis deze laatste 2 zijn ook onze roeimaten.
Hetty Vogelesang is de langst roeiende CARR roeier, 24 jaar doet ze het iedere dinsdag weer met veel plezier. Zij heeft ons allemaal een mok met het logo van de CARR geschonken als aandenken aan deze bijzondere dag. Na de speeches was het tijd voor de High Tea, ongelooflijk wat een prestatie heeft kok Wilco neergezet, soep, scones, sandwiches, broodjes, chocolade mousse te veel om op te noemen en op te eten. Heerlijk. Na de High Tea werd het tijd om de kaken en de oren even rust te gunnen en hebben we een pub quiz gedaan, verdeeld in teams hebben we 41 moeilijke en makkelijke vragen naar vermogen ingevuld,  het winnende team was volgens mij het team met o.a. Frans en Jelle.
De muziek van deze middag werd door onze eigen roeier Bart Versteeg verzorgd, met zijn gitaar en mooie stem, heeft hij voor ons gezongen. Er is veel verborgen talent onder onze CARR-roeiers.
Het wordt altijd  weer tijd om naar huis te gaan, Jeltje wilde nog een groepsfoto voor het lokale krantje, ben benieuwd of dat gelukt is 50 bijzondere mensen op 1 foto te krijgen. Met een mooie roos aangeboden door Rijnland en een mooie mok als herinnering gingen wij met suizend hoofd voldaan richting huis. Irene bedankt dat we weer gast mochten zijn in jouw gezellige en sfeervolle boerderij.

 

Toos Gijbels

 

2024-03-28-carr-25-jaar

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023