Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

De Heineken 2019

Geplaatst op 15-03-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Evelien Korving

2019-03-15-de-heineken-2019Het werd  een weekend van ‘kop of munt‘! Start of geen start? Wind en storm met harde windvlagen en onvoorspelbare meteorologische vooruitzichten teisterden precies dit weekend. We rekenden op een GO;

Op zaterdagochtend stond ik om 6 uur op en was om 6.30 uur in de startblokken voor vertrek toen ik via de whatsapp zag dat de zaterdag werd afgelast. Getsie! Net mijn ontbijt op..wat nu? Na druk telefonisch verkeer met ons viertjes maar terug het bed ingedoken. Wat moet je anders? De zaterdagmiddag verliep onrustig. De zondag zou toch zeker wel doorgaan….?? ’s Avonds tijdens een dinertje een alcoholvrij biertje besteld en verder op spa rood de maaltijd genuttigd. Helaas. Bij thuiskomst kwam het bericht dat zondag tòch was afgelast! Tja, toen maar een mooie fles rood geopend..Maar de onrust bleef. En ja hoor: voor het slapen gaan nog even een korte blik op de 06…ik kon mijn ogen niet geloven: nieuw bericht: de ‘gecancelde‘ wedstrijd van zondagochtend was naar de middag  verschoven! Pffh. leve de ‘social media’! De definitieve beslissing hierover zou  op zondag om 12.00 uur worden genomen.

De hele zondagochtend werd met appjes, telefoontjes gevuld. Tegen half 12 toch maar de roeikleding aangetrokken voor alle zekerheid. En warempel, nog vòòrdat de informatie op de site kwam, werd het GROENE licht, tòch een start van ons blok, via de vertrouwde groepsapp gedeeld!  Buiten regende het ‘cats and dogs’, gierde de wind om het huis, maar de Heineken ging door! Op een holletje in de auto gestapt en in racetempo naar Amsterdam gereden. In ijzige kou, regen en wind de boot opgeriggerd.

Toen de ‘verzopen’ mannen terugkwamen van hun race werd duidelijk dat het toch echt geen pretje zou worden. Tijdens het oproeien hoorden we onderweg van de organisatie dat de 250 sprint zou komen te vervallen. Balen! Juist ons ‘geheime wapen’ waar we zo voor getraind hadden met Annelies en Winfred. Wat een tegenvaller!

Een leek verklaart ons uiteraard voor gek: een heel weekend paraat voor 2,5 km ! Maar.. de wedstrijd van 2,5 km (ongeveer een WAB baantje) hebben we toch maar mooi in ons viertje gewonnen met Marianne de Jong, Boujou Nix, Joke Stenvert van Nautilus, en mijzelf, met Marlon als stuurvrouw. We kregen daarvoor maar liefst 3 medailles per persoon (voor de 2,5 km en de niet gevaren 250 m en de 5 km)

Bingo! 
Op naar de volgende wedstrijd.

 

Evelien Korving

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024