Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwbouw: week 36 & 37

Geplaatst op 14-09-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

de-nieuwbouw-week-36-37
LET OP VOOR GLADDE RIJPLATEN en ONEFFENHEDEN. FIETSERS AFSTAPPEN

De aannemer heeft op 2 plaatsen borden geplaatst om iedereen erop te wijzen dat de rijplaten GLAD kunnen zijn en niet overal goed op elkaar aansluiten. Fietsers afstappen om ongelukken te voorkomen. Houd je aan dit advies, dat voorkomt een hoop ellende.

 

 

 

 

de-nieuwbouw-week-36-37-2de-nieuwbouw-week-36-37-3Iedereen ziet natuurlijk de nodige vorderingen op de beide bouwlocaties. Nadat eind week 35 de funderingspaaltjes van de fitnessruimte waren voorzien van wapening en waren gevuld met beton kon de aannemer beginnen met het maken van de randbalken. Voor de randbalken van de fitnessruimte en de nieuwe botenloods heeft hij de bekisting gesteld en de wapening voor de randbalken aangebracht. Op woensdag 11 september is er beton gestort. Het is allemaal nog ruwbouw maar de contouren van de uitbreiding van het clubgebouw en de nieuwe botenloods zijn duidelijk zichtbaar. De aannemer gaat nu verder met de vloeren.


Jan Kruse heeft op zich genomen om de vorderingen van de bouw digitaal vast te leggen. Op bepalende momenten is hij er zeker bij maar verder geeft hij er zijn eigen invulling aan. Dat levert mooie plaatjes op. Kijk op het besloten deel van de website (Vereniging/Nieuwbouw/Foto's) voor de fotoseries. Aan een slideshow op de TV in de sociëteit van de foto’s wordt nog gewerkt.

Heb je vragen, stel ze aan de bouwcommissie of het bestuur.


Michiel Pluim

Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023