Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwbouw: week 38 & 39

Geplaatst op 01-10-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

2019-10-01-de-nieuwbouw-week-38-39-2Nadat medio week 37 de randbalken van de fitnessruimte en de nieuwe botenloods waren gestort is de aannemer verder gegaan om op beide locaties de vloer te maken; egaliseren en stabiliseren van de ondergrond, isolatie aanbrengen en door middel van de wapening de verbinding maken met de randbalken en de palen. Na het betonstorten zagen we allemaal niets meer van dit alles en waren alleen nog maar 2 betonvloeren zichtbaar. De vloer van de fitnessruimte is nog een ruwbouwvloer. Hierin komt o.a. nog de vloerverwarming en de benodigde leidingen voor elektra en wordt dan pas definitief afgewerkt. Voor de vloer van de botenloods is dat anders; dit is direct de definitieve vloer. Om een mooi strak en glad resultaat te halen is het betonoppervlak van de botenloods gevlinderd. Met deze ‘behandeling’ wordt het beton nog verder verdicht.

Voor de botenschoonmaak actie was het niet handig dat de aannemer ook bezig zou zijn op het botenterrein. We hebben met hem afgesproken in week 39 geen werk te verrichten. Omdat het beton moest uitharden kwam dat ook goed uit. Op de totaalplanning levert dit in ieder geval geen vertraging op.

Komende week gaan we van de verbouwing ook iets merken in de bestuurskamer. De aannemer gaat de zijgevel (gevel die grenst aan de toekomstige fitnessruimte) verwijderen omdat die straks weer gebruikt gaat worden. Het ‘gat’ in de gevel wordt tijdelijk dichtgezet. Verder bericht volgt spoedig.

Heb je vragen stel ze aan de bouwcommissie of het bestuur.

Michiel Pluim
Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024