Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwbouw: week 40 & 41

Geplaatst op 11-10-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

2019-10-11-de-nieuwbouw-week-40-41Nu de gevel van de bestuurskamer is dichtgetimmerd speelt de nieuwbouw zich voor een groot deel buiten ons gezichtsveld af. Leden komen, roeien drinken koffie en gaan weer. Ondertussen is er de laatste 2 weken hard gewerkt aan het opbouwen van de fitnessruimte. De staalconstructie staat en de kozijnen zijn voor een groot deel gesteld. Was het oppervlak van de betonplaat van de fitnessruimte al indrukwekkend, nu de staalconstructie staat kun je je een goed beeld vormen van de ruimte die we er bij krijgen. Leden die na de koffie nog even een kijkje nemen bij de nieuwbouw reageren: ‘het is echt veel groter dan ik had gedacht’. Ben je benieuwd geworden naar de vorderingen van de nieuwbouw loop gerust langs en bedenk dat al je over een paar maanden in een prachtige sportzaal je kunt voor bereiden op de komende Heineken en Head.  

Op de andere bouwlocatie van de nieuwe botenloods zijn ook de nodige ontwikkelingen. De oplettende kijker heeft tijdens het afdrogen van zijn/haar boot natuurlijk opgemerkt dat in de betonvloer van de nieuwe botenloods alle ankers al zijn ingeboord. Daar staat vast binnenkort iets te gebeuren. Inderdaad. Vanaf maandag 14 oktober 2019 komt de hallenbouwer onze nieuw loods plaatsen. Hij doet er volgens de planning 2 weken over om die te monteren. Dus genoeg te zien!

Jan Kruse, die de hele bouw nauwkeurig vastlegt, heeft een nieuwe serie foto’s gemaakt. Deze zijn op het besloten deel van de website te bewonderen (klik hier). In de sociëteit draait vanaf deze week ook een slideshow met alle foto’s van hem tot nu toe.

LET OP: maandag 14 oktober 2019 is er in verband met aanpassingen aan de stroomvoorziening geen stroom van 13 tot 18 uur.

Heb je vragen stel ze aan de bouwcommissie of het bestuur.

Michiel Pluim
Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Addy van Ravesteyn
12 okt 2019 15:01

Beste Michiel, veel dank voor het zeer regelmatig ons op de hoogte houden van vorderingen van de bouw. En daarbij je nauwkeurige en deskundige commentaar! Groet, Addy van Ravesteyn

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023