Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwbouw: week 42 & 43

Geplaatst op 01-11-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

Niemand kan het meer ontgaan zijn; er staat ondertussen een nieuwe botenloods. Een week later dan de planning is de hallenbouwer op 14 oktober 2019 begonnen met het opbouwen van de botenloods. Hij had aangegeven wel volgens de oorspronkelijke planning de loods gereed te hebben. Op 25 oktober was het zover. De spanten stonden, gordingen bevestigd om de zijwanden tegenaan te maken, dakplaten erop en de deuren erin. Wat is er leuker dan om zo’n bouwpakket in elkaar te zetten! Het licht brandt en de deuren zijn straks van buitenaf elektrisch te bedienen. Onder leiding van Hans van Willigenburg gaan Rijnland leden zelf de stellingen inbouwen.

2019-11-01-nieuwbouw-42-43-1

Ook de werkzaamheden aan de fitnessruimte gaan als een trein. De dakplaten, de isolatie en dakbedekking liggen erop en de gevels zijn dicht. De vloerverwarming ligt erin en de dekvloer is gesmeerd. Ook wordt er nagedacht over de inrichting van de fitnessruimte; Heleen van Gent en Bianca Hofman buigen zich over de esthetische aspecten en Ad Dubbeldam en Jan van der Goes over de techniek.
De indoortraining die deze week is begonnen in een koude, ongezellige botenloods kan zeker vanaf begin volgend jaar verhuizen naar de nieuwe fitnessruimte.

2019-11-01-nieuwbouw-42-43-2

Nu de botenloods klaar is wordt daar begonnen met het straatwerk en de aanleg van de fietsenstalling. De stratenmakers zijn er klaar voor! Uiteindelijk wordt het hele botenterrein herstraat, zodat straks alles er weer netjes bijligt. Zoals iedereen merkt is de ruimte op het botenterrein beperkt en er zullen momenten zijn dat het roeien en bestraten even niet samengaan. Graag begrip hiervoor!

Jan Kruse, die de hele bouw nauwkeurig vastlegt, heeft weer 2 nieuwe series (4 en 5) foto’s gemaakt. Deze zijn op het besloten deel van de website en via een diashow in de sociëteit te bewonderen. De foto’s maken duidelijk dat er heel wat komt kijken bij zo’n bouwproject: https://www.rvrijnland.nl/verbouwing/foto-s

Heb je vragen, stel ze aan de bouwcommissie of het bestuur.

Michiel Pluim
Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Was deze informatie nuttig?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024