Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

De winterperiode nadert: indoortrainingen en gebruik ruimtes Rijnland

Geplaatst op 10-09-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

gebouw-en-terrein-ergometer-ruimte-1Het najaar staat voor de deur, de avonden worden alweer donker, en voor je het weet kan er ’s avonds niet meer geroeid worden. Helaas?! Gelukkig hebben we vanaf dit seizoen een prachtige ergometerruimte tot onze beschikking. ’s Avonds trainen wordt dus nog leuker! En ook in de loods kunnen we nog steeds aan de bak met een indoortraining – uiteraard met de nodige maatregelen om ons aan de Corona-richtlijnen te houden.

We weten dat een aantal ploegen graag één of twee avonden in de week gebruik wil maken van de ergometerruimte. Het is prettig om er zeker van te zijn dat er dan voldoende ergometers tot je beschikking staan. Daarom willen we dit jaar een indeling maken met ‘slots’ voor het gebruik van de ergometerruimte, of voor een deel ervan. Het voordeel daarvan is dat je als ploeg niet iedere week opnieuw de benodigde ergometers hoeft te reserveren, en ook zeker weet dat er ruimte is voor het aantal mensen dat standaard op dat tijdstip wil trainen. Uiteraard moet er ook ruimte blijven voor incidenteel gebruik.

Hierbij willen we daarom inventariseren bij de ploegen (of trainingsgroepen) met hoeveel mensen je op welke avond (met voorkeurstijd) standaard gebruik wil maken van de ergometerruimte. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat de ploeg er dan wekelijks is! Als dat niet het geval is, dan blijft het gewoon nodig om wekelijks te reserveren. Ook horen we graag of je met een groep in een andere ruimte wilt trainen. Bijvoorbeeld voor de indoortraining in de loods.

Graag reactie aan sirassimmocdjirtsdew.[antispam].@rvrijnland.nl vóór 1 oktober.

 

Willeke van der Weide

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024