Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

De zeevier is in aantocht

Geplaatst op 14-08-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Onbekend

De zeevier is in aantocht, maar is er helaas nog niet. Aanvankelijk zou de zeevier en een bijbehorende trailer (die we in ieder geval twee maanden konden lenen) half juli geleverd worden. Eind juni ontvingen we echter het bericht dat de trailer niet meegeleverd zou worden. Wat te doen? Na het inwinnen van referenties bij een aantal andere roeiverenigingen is opdracht gegeven om zo spoedig mogelijk een trailer te bouwen. Dit bedrijf is daar onmiddellijk mee begonnen. De zeevier is uiteindelijk pas eind juli aldaar afgeleverd. Begin augustus zijn we gaan kijken (zie foto) en hebben nadere afspraken over de afbouw, bagagekisten, etc. gemaakt. De trailer wordt binnenkort gegalvaniseerd en afgebouwd. De trailer en de boot zullen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid begin september opgehaald kunnen worden.

Een en ander betekent dat de tochten die een aantal van jullie gepland hadden in augustus, helaas niet door kunnen gaan. Dat vinden we erg vervelend! Maar vanaf september kunnen er mooie plannen gemaakt en uitgevoerd worden. De doop van de boot zal begin september plaatsvinden.

Op dinsdag 30 augustus a.s. om 19.30 uur willen we graag met jullie o.a. de gebruiksregels voor de zeevier en de trailer bespreken. Deze regels zullen door het bestuur worden vastgesteld.

Zeevier

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024