Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

1.5m moet echt worden aangehouden!

Geplaatst op 29-07-2020  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Fred van Duijn en Evert Gianotten

waarschuwingsbord-1-5m-afstandHet bestuur maakt zich zorgen over het afstand houden op Rijnland. Op het vlot, in de loods en bij de kleedkamers gaat het allemaal redelijk goed maar in de sociëteit is het op drukke dagen absoluut onvoldoende. Niet onbegrijpelijk als je elkaar na het roeien weer eens wilt bijpraten, het gaat ook onbewust maar het blijft onverstandig.

Zeker nu landelijk het besmettingsgevaar weer groter wordt en aanscherping van de maatregelen vanuit de autoriteiten denkbaar is, zullen wij als vereniging beter moeten garanderen dat we voldoende afstand houden. We zullen dat ook gaan afdwingen. Maximaal 4 personen aan één tafel, ook op het terras. Net als in de horeca zal de inrichting daarop worden aangepast. En ga dat niet op eigen houtje veranderen.  

Waarom? We willen niet het risico lopen van een boete van € 4.000 als de BOA’s naar verwachting strenger gaan controleren. We willen ook niet dat leden op de vereniging besmet raken. Maar bovenal, we willen blijven roeien. Als dat alleen maar kan wanneer we het sociale contact tijdelijk op een lager pitje moeten zetten, dan zij dat maar zo.

 

Het bestuur rekent op ieders medewerking.


Namens het bestuur,

Fred van Duijn en Evert Gianotten

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Mies Bernelot Moens
12 aug 2020 17:06

Ik zou willen aanbevelen dat er wat aan de ventilatie van de kleedkamers wordt gedaan. Als de bovenraampjes door een heel lange dame zijn dichtgedaan lukt het de meeste vrouwen niet om ze weer te openen (ook niet met een pikhaak) voor een betere ventilatie die ook nodig is voor een beperking van de kans op coronabesmetting. Kan hier wat aan worden gedaan? Denk dan meteen hoe dit moet als het weer koud gaat worden. Kunnen de raampjes zo lang het nog warm is, misschien open blijven staan?

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023