Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Doop LiteDUO op zaterdag 18 september om 11 uur

Geplaatst op 09-09-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Peter Reimer

2021-09-09-doop-liteduo-op-zaterdag-18-september-om-11-uurOver deze boot zijn eerder berichten op de website verschenen. Eerst om aan te kondigen dat de CARR en de STARR een inzamelactie wilden houden ten behoeve van het Fonds Gehandicaptensport algemeen en voor deze (of eventueel een vergelijkbare andere boot) in het bijzonder. De jaarlijkse collecte van het Fonds Gehandicaptensport was zodanig opgezet dat van elke donatie die een vereniging incasseerde, de helft naar een door die vereniging aangewezen doel mocht gaan. Op deze wijze hebben leden van Rijnland en mogelijk ook enige buitenstaanders € 1.130,-  aan het Fonds gedoneerd, waarvan de helft ofwel € 565 voor de LiteDuo bestemd is. Voor zover ik de schenkers niet individueel heb kunnen bedanken bedank ik hen hierbij. Voor wie de eerdere berichten over deze actie gemist hebben: de LiteDuo is een lichte dubbeltwee, die in tegenstelling tot de gangbare boten van dit type breed gebouwd is en daardoor geschikt voor roeiers met een beperking. De boot is vergelijkbaar met de Wijde Aa, ook wel aangeduid als een zeeskiff, die door een particulier aan de vereniging is geschonken. 

Het bedrag van € 565 is onvoldoende voor de aanschaf van de LiteDuo, die met riemen € 8.715,- kost. Gelukkig zijn de STARR (Stichting Aangepast Roeien Rijnland) en de Stichting Fonds Henri Ponneker bereid gebleken de opbrengst van de collecte aan te vullen tot het volledige aanschafbedrag. Beide fondsen danken wij hartelijk voor hun royale bijdragen.

Op zaterdag 18 september om 11 uur vindt de doop van de LiteDuo plaats. Graag nodig ik alle leden van Rijnland en andere belangstellenden uit de doop bij te wonen.

 

Namens de CARR, Peter Reimer

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024