?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 
 

Eerste sponsoractie van jarige Willeke

Geplaatst op 10-09-2018  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Liesbeth van Beemen

2018-09-10-eerste-sponsoractie-van-jarige-willeke-2Het komt wel vaker voor dat er op Rijnland een maaltijd wordt klaargemaakt.

Ik besteedde er weinig aandacht aan maar werd wel nieuwsgierig toen er steeds mooiere salades, flessen wijn en nog heel veel ander lekkers op de lange gedekte tafel verschenen. Maar ik werd pas echt enthousiast toen ik hoorde waar het allemaal om draaide.  

Willeke van der Weide had haar hele ploeg uitgenodigd om een roeitocht naar de Kaag te maken. Bij terugkomst kregen alle deelnemers bovengenoemde heerlijke lunch aangeboden. Het ging er gezellig aan toe en toen ik het bekende tingeltje tegen een glas hoorde spitste ik natuurlijk de oren. Ah, er wordt gespeecht!

De speech was kort en krachtig: 

“Willeke, gefeliciteerd! We hebben heerlijk geroeid en het eten is top. Je wilde geen cadeau maar een bijdrage voor de verbouwingsplannen van Rijnland. We hebben allemaal gedoneerd  en hier is ook nog een mooie bos bloemen die je zelf mag houden!”

De bloemen waren prachtig en de envelop met inhoud zag er indrukwekkend uit. Er zouden maar liefst 17 mensen hebben meegedaan.

Opbrengst €525, hoorde ik later. Met heel veel dank aan alle roeimaten. 
Ik vond het een prachtig plan. Wie volgt?

 

Liesbeth van Beemen


 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2017