Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Eindelijk weer eens gezellig met elkaar!

Geplaatst op 03-11-2021  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Ingeborg de Vries

2021-11-03-eindelijk-weer-eens-gezellig-met-elkaar-1Op de laatste zaterdag van oktober hebben ruim 50 enthousiaste leden van onze vereniging deelgenomen aan de BBQ. De eerste keer in lange tijd dat er weer met een grote groep bij elkaar is gekomen. Vanwege de corona perikelen moesten we helaas de kerstlunch, het lustrum, en de ROW aan ons voorbij laten gaan.
2021-11-03-eindelijk-weer-eens-gezellig-met-elkaar-3Hans Marten opende in zijn nieuwe rol als voorzitter het buffet. Hij sprak de wens uit om elkaar vaker bij dit soort gelegenheden in de sociëteit te ontmoeten.

De sociëteit was feestelijk aangekleed in de sfeer van Halloween. Met op de achtergrond de muziek die door de deelnemers zelf was uitgekozen, werd genoten van een prima vlees- en vegetarische BBQ met daarbij brood, salades, groentes en sauzen. Buiten werden de barbecues met veel enthousiasme en vakmanschap bediend. Vanwege de regen onder een partytent, maar dat mocht de pret niet drukken.
2021-11-03-eindelijk-weer-eens-gezellig-met-elkaar-2Met een drankje in de hand was het dé gelegenheid om weer eens bij te praten.
Als slot een heerlijk toetje, wat tegelijk de opmaat was voor het dansfestijn wat volgde. En dat was ook het moment dat de volumeknop van de nieuwe geluidsinstallatie stevig open werd gedraaid. Een geweldige aanwinst!

Het was een heel gezellige avond, en wat de Soevie betreft zeker voor herhaling vatbaar.

 

Meer foto’s zijn hier te vinden op deze website.

Ingeborg de Vries, namens de Soevie

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023