Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Ergometerchallenge op Rijnland - digitale support voor Mies!

Geplaatst op 21-11-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

2020-11-21-ergometerchallenge-op-rijnlandIn een eerder bericht op deze site is een stuk verschenen over Mies Bernelot Moens en haar wereldrecordpoging op de ergometer (2 kilometer) tijdens de NKIR op 12 december. In dat kader organiseren we tegelijkertijd een onderlinge ergometerchallenge in de week van 5-12 december!

Veel wedstrijdroeiers en misschien ook andere Rijnlanders maken vele kilometers op de ergometer, al dan niet in combinatie met andere trainingen. We willen graag een uitdaging voor jullie neerzetten en tegelijkertijd Mies een hart onder de riem steken! Namelijk door een 2-km ergometerchallenge. Je kunt daar heel eenvoudig aan meedoen, door je tijd op te geven via de activiteitenlijst. Stuur ook een 'bewijs van geroeide tijd' (foto van de display van de Concept2-ergometer) naar de administratie wedstrijden rvr <rvr.etepmoc21.[antispam].@gmail.com>. De inschrijving start op 5 december en sluit op 12 december om 24.00 uur.

Dit is dus een onderlinge 2-km ergometerchallenge, mede als support voor Mies. We hopen op veel deelnemers en zien de tijden graag tegemoet!

Je kunt uiteraard ook zelf (of tegelijkertijd) deelnemen aan de NKIR. Alles hierover is te lezen op https://www.nkindoorroeien.nl/

Tot 27 november kan je je laten inschrijven door Kees de Bruijn (zie inschrijven voor evenementen) voor de NKIR.  Zorg dat je voor die tijd een wedstrijdlicentie (voorheen wedstrijdcontract) hebt aangevraagd (als je die nog niet hebt). Je moet deze nu zelf aanvragen (dat is veranderd met het nieuwe systeem van de KNRB). Zie ook: https://www.rvrijnland.nl/leden/info/wedstrijdroeien. Kies aan welk nummer je mee wilt doen en je kunt je afstand van 5-12 december thuis of op een Rijnland-Concept2-ergometer afleggen, je tijd noteren en insturen.


Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024