Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Uitleen van ergometers

Geplaatst op 18-12-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

gebouw-en-terrein-ergometer-ruimte-1De nieuwe lockdown zorgt er helaas voor dat we de ergometerruimte weer moeten sluiten, naast andere beperkingen (zie voor de maatregelen nieuwsbericht wat nog verschijnt elders op de site). We willen graag weer een aantal roeiers de mogelijkheid bieden om thuis op de ergometer in conditie te blijven, zolang de lockdown duurt.

Mocht de behoefte hieraan heel groot zijn, dan moeten we uiteraard een keuze maken in wie wel en niet in aanmerking komt. Daarom bij deze de oproep om voor maandagavond 20.00 uur door te geven dat je een ergometer (een concept of RP3) wil lenen. Er staat een borg tegenover, er zijn verder geen kosten aan verbonden. Zondagavond zullen we jullie melden of je de ergometer kan ophalen, en zo ja, welke dan.
Geef door aan Willeke van der Weide (sirassimmocdjirtsdew.[antispam].@rvrijnland.nl) of Andra Dudley (vnosirassimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl) voor welke ergometer je in aanmerking wil komen, en voor hoeveel personen je deze gaat gebruiken. Gezien de interesse bij vorige lockdowns is het aan te raden om na te gaan of het lukt om met meerdere personen op één ergometer te trainen.


Namens het bestuur,
Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023