Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

FISA Masters 2022 – Libourne (fr) – meld je plannen!

Geplaatst op 26-04-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

2022-04-26-fisa-masters-2022-libourne-frNa twee jaar afgelasting van de FISA Masters wegens Corona zijn de vooruitzichten dit jaar gelukkig weer gunstig. Van 7 – 11 september is Libourne (bij Bordeaux) het toneel waar deze internationale wedstrijden over 1 kilometer plaatsvinden.

Er zijn inmiddels al veel Rijnlandleden die zich voor de ‘Libourne-appgroep’ hebben aangemeld. Mocht je ook naar Libourne willen, en daar nog geen lid van zijn, meld het aan Kees de Bruijn, die de coördinatie op zich heeft genomen. Vanwege het grote enthousiasme is er direct ook een uitdaging om voor iedereen een geschikte boot te hebben, en deze boten te gaan vervoeren. Om alles goed in beeld te krijgen willen we alle potentiële deelnemers vragen om uiterlijk 15 mei aan Kees door te geven welke races je wilt starten. Het is dus de bedoeling om voor die tijd de gewenste ploegen samen te stellen. We willen vervolgens indien nodig tot uiterlijk 1 juni sparsessies organiseren. Sparsessies houden in dat de ploegen twee keer 1 km roeien (zowel in de gewenste boot, als in de ‘second best’). De tijden rekenen we om met correctiefactoren, en indien de tijden erg dicht bij elkaar liggen kijken we gezamenlijk wat wijsheid is qua botentoewijzing. Daarnaast willen we nagaan of er mogelijk skiffs gedeeld kunnen worden. Het aantal skiffs dat meegaat is nu zo groot, dat er een aparte botenwagen voor nodig is. Dat kan uiteraard ook, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden (i.v.m. noodzakelijk commercieel vervoer).

Mochten er op 15 mei nog vraagtekens bij bepaalde ploegen zijn, laat dat dan ook even weten. Dan kunnen we toch alvast kijken of er problemen te verwachten zijn.

 

Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023