Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Gebruik knipbrug/overhaalbrug

Geplaatst op 13-05-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Evert Gionanotten  -  Bron: Vlietnieuws.nl

Bijgaand bericht haalden wij uit ‘Vlietnieuws.nl’:


2020-05-13-gebruik-knipbrugoverhaalbrugVERWARRING OVER AFSLUITING VLIETBRUG

13 mei 2020

De voetgangers- en fietsersbrug over de Vliet in de Kniplaan is tot aanstaande maandag afgesloten. Dat blijkt uit borden die bij de zogenoemde Overhaalbrug zijn geplaatst. Het betreft de verbinding tussen de Veursestraatweg (N447) en de Stompwijkseweg.

De afsluiting is nodig omdat de brug een nieuw wegdek krijgt. Dit als onderdeel van veel omvangrijkere werkzaamheden rond de oeververbinding. De betrokken ondernemingen maakten eerder bekend dat de werken van 18 mei tot 1 augustus gaan duren. Dat staat ook in de stukken die zijn ingediend bij de gemeente om de nodige vergunningen te krijgen.

Desgevraagd laat een zegsman van de uitvoerders het volgende weten: ‘Deze week is de brug dicht omdat de deklaag wordt vervangen. De komende periode van 18 mei tot 12 juli is er vrijstelling om hoger vaarverkeer (boven 1.90 meter) te stremmen. Dan blijft de brug dicht voor onderhoud maar kan de brug wel door fietsers en wandelaars gebruikt worden. Afhankelijk van de situatie of het werk klaar is of dat er nog iets gebeurt, zal na 12 juli tot 1 augustus een tijdelijke brug worden neergelegd (pontonbrug) voor fietsers en wandelaars’.

Volgens de provincie Zuid-Holland, beheerder van de Vliet, zal de brug in de laatste week van het onderhoud enkele nachten worden getest. In die nachten is de brug tussen 20.00 uur en 06.00 uur afgesloten voor vaar- en wegverkeer. De exacte data zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, worden de data op de site www.zuidholland.nl geplaatst. Op die site staat ook alle andere informatie over de Overhaalbrug.

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024