Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Geuzen sluiten het seizoen

Geplaatst op 13-08-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Lanny Tan

2021-08-13-geuzen-sluiten-het-seizoenOp 17 september vindt de traditionele sluitingstocht plaats in de vorm van de Geuzentocht. We roeien de historische route die de geuzen volgden toen zij het beleg van Leiden braken. Een unieke kans om dit vaarwater te bezoeken, dat normaliter niet voor ons toegankelijk is, maar nu wel dankzij de medewerking van de roeiploeg Argonauten die de bruggen zal bedienen. De tocht is 28 km lang maar kan desgewenst met 10 km worden ingekort. We roeien in wherries en je wordt ingedeeld.  De tocht staat open voor iedereen die het basisexamen roeien heeft gehaald.
Koffie en lunch zelf meenemen, maar halverwege de tocht, rond 13.30 uur, wordt in de Vrouwenvaart voor een extra lunchversnapering gezorgd. Einde van de tocht omstreeks 16.00 uur met een drankje op Rijnland. Inschrijven kan vanaf 20 augustus tot en met 14 september via de activiteitenlijst van de website.

De kosten voor deze tocht bedragen €5,- van te voren over te maken op rekeningnummer NL62INGB0000257312 tnv Toercommissie Rijnland.

 

Medewerking geuzen/sluitingstocht

Voor het welslagen van bovengenoemde tocht op 17 september zouden wij graag nog enkele extra handen hebben voor de lunch en de borrel na afloop.  Wie komt  ons helpen?


Lanny Tan en Nelleke Fontein.

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024