Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Gezellige avond voor ouders en coaches

Geplaatst op 22-09-2023  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Caroline Wortelboer

2023-09-23-flyer-voor-sportclubs

Bericht van de gemeente Voorschoten:

Kinderen presteren bij de sportclub en op school het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op maandag 6 november 2023 in Voorschoten te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/voorschoten.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren. 

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor de coaches en trainers. 

Op maandag 6 november 2023 is ‘Kom op nou jongens!’ in Voorschoten te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20). 

De uitvoering is in Filmtheater Voorschoten, van 19.30 tot circa 20.45 uur. Aangeboden door de gemeente.

Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/voorschoten. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen! 

Tot 6 november! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellig uitje van met z’n allen.

 

Trailer ‘Kom op nou jongens!’

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023