Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

HEAD en HEAD diner 2023, beiden niet te missen!

Geplaatst op 15-02-2023  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Eugenie van Miltenburg 

 

2023-01-19-head-en-head-diner-2023a

 Schrijf je nu in!     Een gezellige afsluiting op zondag 12 maart.

 

Wat valt op aan deze foto? Precies al… 13 jaar oud. De Head werd 90 jaar geleden voor het eerst geroeid. Ik weet zelf niet hoe vaak er al een HEAD diner is georganiseerd op Rijnland… . 

Het zal voor sommigen even wennen zijn, de HEAD roeien voor de Heineken. Lichtpuntje is dat er op zondag 12 maart na de HEAD weer traditioneel samen wordt gegeten en nagepraat op Rijnland. En voor een aantal ploegen dus een extra kans om onder genot van een goede Indische maaltijd de strategie voor de Heineken nog bij te schaven. 

Superleuk wanneer alle Rijnland ploegen op de eigen sociëteit aansluiten om samen te eten. Kunnen we van iedereen de ervaringen horen met het roeien, sturen of aanmoedigen. Een toost uitbrengen op de prestaties, in welke vorm dan ook. En wie weet wel blikken bewonderen. We doen dit weer op zondag nadat de botenwagen terug is op Rijnland. Samen afladen en dan aan tafel. 

We zorgen voor gedekte tafels, catering, een lekker glaasje bier en gezelligheid. En met een beetje hulp is de zaak ook weer op tijd opgeruimd. Mooie afsluiting van een sportief weekend.

Dus schrijf je tijdig in (t/m di 7 maart)

 

Namens de soevie,
Eugenie van Miltenburg 
 

 

2023-01-19-head-en-head-diner-2023b

 

Details:
Voor de deelname aan het uitgebreid Indisch buffet, twee consumpties en koffie of thee vragen we €25. We schatten in op 12 maart rond 18.30 uur aan tafel te kunnen nadat de botenwagen is gearriveerd. 

Tijdig opgeven is prettig. Dit kan uiterlijk tot woensdag 8 maart, eerder is makkelijk. 

Mochten we voor vrijdag 10 mrt 12.00 uur geïnformeerd worden dat de HEAD wordt geannuleerd dan zeggen we de catering af en is er helaas ook geen HEAD diner. Mocht het na die tijd blijken dat de HEAD (deels) niet gevaren wordt dan gaat het HEAD diner door en geldt je inschrijving ook als betalingsverplichting. 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023