Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Help Mark de oceaan over

Geplaatst op 18-09-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Nico van Ravesteyn

Help Mark de oceaan over.2017-09-18-help-mark-de-oceaan-over Mark Slats heeft nog heel wat geld nodig voor zijn oceaanrace. Nu de steun van sponsors tegenvalt, start een aantal Rijnlanders een actie om geld voor hem in te zamelen. Hij gaat namelijk als Rijnlander medio december meedoen aan de oceaanrace Tallisker Atlantic Challenge. Sterker nog, hij wil als soloroeier als eerste finishen in zijn klasse. Daarvoor moet hij van het Canarische eilandje La Gomera naar Antigua roeien, ruim 3000 mijl ofwel 50-70 dagen aan een stuk door de Atlantische oceaan over zonder enige hulp van buitenaf.
Bij de voorbereiding van zijn lezing van 20 sept. op Rijnland (om 20.15 uur, je kunt nog komen !) over de aanloop naar deze wedstrijd bleek mij dat met de aanschaf en uitrusting van zijn boot en met zijn conditie alles nu goed op de rails staat, maar dat hij nog ruim 30.000 euro tekort komt voor de laatste fase (o.m. voor speciale voeding en het transport van de boot). Hij moet daardoor langer doorwerken en kan minder tijd aan training besteden dan wenselijk is. Nu een echt grote sponsor niet gevonden is, besloot Mark over te gaan op crowdfunding.


Je kunt hem helpen met een financiële bijdrage op het speciaal hiervoor geopende banknummer NL60RABO 0368 0194 97 , Mark Slats, Wassenaar, omschrijving : bijdrage oceaanrace.

Nico van Ravesteyn

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024